пʼятниця, 31 серпня 2007 07:09

Черновецький позбавив премій чиновників

Міський голова Леонід Черновецький позбавив усіх можливих серпневих премій керівників та заступників Дніпровського, Подільського та Святошинського районів.

Про це стало відомо "ГПУ" з добре поінформованих джерел. Самі чиновники трьох районів такі чутки коментувати відмовляються. Вони пояснюють, що говорити на цю тему вважають "не зовсім коректним". Однак додаток до розпорядження мера N474 від 22 серпня 2007 року ("Про преміювання працівників виконавчого органу Київради, КМДА та працівників райдержадміністрацій з нагоди 16-ї річниці незалежності") передбачає, аби керівництво трьох районів міста позбавили премій.

Леонід Черновецький заявляв публічно лише про необхідність позбавити премії Євгена Романенка, керівника Подільського району. Це було на колегії КМДА, де обговорювали благоустрій Оболонського району. Мер Києва сказав тоді, що благоустрій на Подолі проведено погано, тому він позбавляє 100% преміювання Романенка.

Після цього в кулуарах мерії говорили, що Романенка покарали, бо він не поступився міській владі в питанні переоформлення оренди окремих приміщень у районі.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький позбавив премій чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі