четвер, 27 листопада 2008 10:50

2 метробудівці загинули між станціями "Либідська" й "Деміївська"

2 працівники компанії "Київметробуд" загинули в ніч із 25 на 26 листопада на будівництві метро між станціями "Либідська" й "Деміївська" на Куренівсько-Червоноармійській лінії в Києві.

Про це повідомило інформоване джерело.

"У тунелі між "Либідською" й "Деміївською", де працює тунелепроходний щит, трапився несподіваний викид пливуна з підземної річки Либідь. У зону дії цієї стихії потрапили 2 співробітники й загинули", - сказало джерело.

Співорозмовник повідомив, що на місці події працює комісія Міністерства з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, яка встановлює причини загибелі людей.

Також на цій ділянці йдуть роботи з ліквідації викиду пливуна, що являє собою воду, змішану з піском.

Як повідомлялося, у липні комунальне підприємство "Київський метрополітен" вказало на гідрологічні труднощі, пов"язані з виявленням підземних річок при будівництві перегінних тунелів між станціями метро "Либідська" й "Деміївська", повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «2 метробудівці загинули між станціями "Либідська" й "Деміївська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі