вівторок, 18 червня 2019 23:28

Відома співачка зробила суперзнижку на свій усамітнений маєток
29

Нинішня вартість будинку становить  млн.
Фото: latimes.com
Нинішня вартість будинку становить  млн.
Нинішня вартість будинку становить  млн.
Нинішня вартість будинку становить  млн.
Нинішня вартість будинку становить  млн.

Володарка премії Греммі Гвен Стефані знизила ціну на свій маєток у Беверлі-Гіллз на $10 млн. Перший раз зірка виставила свою власність на продаж 2 роки тому. На той час виручити очікувала $35 млн. Однак покупця так і не знайшлося. Щоб нарешті продати маєток, Стефані зменшила ціну до 25 мільйонів.

На території власності співачки є головний будинок на 7 спалень і 10 ванних, окремі гостьові апартаменти, тенісний корт, патіо з барною стійкою й вуличним каміном та безбортний басейн з облаштованою поруч лаундж-зоною. Усе це оточене газонами й захищене від сторонніх очей парканом. Пише відоме американське видання Los Angeles Times.

Загальна площа житлового простору маєтку охоплює майже 1 400 квадратних метрів. Крім стандартних зручностей, там є домашній кінозал і повністю укомплектована тренажерна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали приголомшливий особняк, який таємно орендувала Ріанна

Помпезний будинок вражає королівською розкішшю й захмарною ціною. Головною окрасою його є мармурові колони й підлоги, кесонні стелі із золотим оздобленням, акуратне драпірування, ліпнина й кришталеві люстри. Наявний у будинку винний підвал, 20-місний кінозал, тренажерна, SPA-салон, спортивний бар, сауна, сад на даху. Зовні прибудована веранда з виходом до 40-метрового безбортного басейна довжиною й лаундж-зони.

Зараз ви читаєте новину «Відома співачка зробила суперзнижку на свій усамітнений маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі