четвер, 06 червня 2019 16:29

Помпезний будинок вражає королівською розкішшю й захмарною ціною
32

Продають маєток за  млн.
Фото: latimes.com
Продають маєток за  млн.
Продають маєток за  млн.
Продають маєток за  млн.
Продають маєток за  млн.

У Монтесіто штату Каліфорнія продають розкішне помістя площею понад 8 га. Отримати від продажу сподіваються $65 млн.

На території помістя знаходиться головний будинок, декілька окремих котеджів для гостей по дві спальні в кожному, конюшня на 20 стійл, ангар для гелікоптера, чотиримісний гараж, сад з декоративним ставком, поля для гри в гольф і поло. Загальна площа житлового простору охоплює майже 4 тисячі квадратних метрів. Усього в помісті 11 спалень і 22 ванні. Пише відоме американське видання The Los Angeles Times.

Окрасою головного будинку є мармурові колони, кришталеві люстри, негабаритне драпірування, ліпнина, мармурові підлоги й кесонні стелі із золотим оздобленням. У ньому 6 спалень, 8 ванних, кілька парадних кімнат, вітальня, столова, кухня, кабінет. Також є винний підвал, 20-місний кінозал, тренажерна, SPA-салон, спортивний бар, сауна, сад на даху. Зовні прибудована веранда з виходом до безбортного басейна довжиною 40 метрів і лаундж-зони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янгол Victoria's Secret показала своє затишне житло

Схоже на палац житло продають за запаморочливою ціною. Загальна площа його становить майже 2 тисячі квадратних метрів. Є там вхідний хол з мармуровою підлогою, 6 спалень, 9 ванних, величезна бібліотека з висотою стелі 8 метрів, вітальня, столова на 40 осіб, оформлена в стилі Версальського палацу, домашній кінотеатр, басейн із солоною водою, 2 сауни й SPA. У головній спальні вбудовано секретний бункер.

Зараз ви читаєте новину «Помпезний будинок вражає королівською розкішшю й захмарною ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі