неділя, 07 січня 2024 16:24

Приголомшливий результат: як випрати білий одяг за французьким методом

Приголомшливий результат: як випрати білий одяг за французьким методом
Розповіли про французький спосіб прання білих речей Фото: pinterest

Білий одяг досить вибагливий під час носіння. Швидко брудниться, а після частих прань втрачають свою яскравість, стають сірими або жовтими.

Якщо поставити пляму - потім дуже важко її вивести з білосніжних тканин. У такому разі на допомогу приходить французький спосіб прання, пише ukr.media.

Даний метод не варто застосовувати на речі, які не переносять високі температури.

Як прати

Необхідно знайти вдома дві каструлі. Обсяг однієї з них має бути більше у два рази іншої. У них необхідно налити чотири-п'ять літрів води.

Обидві каструлі слід поставити на плиту. Довести до кипіння і зняти з плити.

Також потрібно знайти вдома чверть господарського мила. Його потрібно дрібно натерти на тертці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лайфхак з цукром, від якого білий одяг стане як новий

Підготуйте п'ять-сім кристаликів марганцівки.

У каструлю меншого розміру потрібно висипати мильну стружку. Необхідно ретельно розмішати розчин до повного розчинення мила.

У каструлі більшого розміру необхідно розчинити марганцівку. Важливо простежити за тим, щоб розчин був рожевого кольору, а не фіолетового

Далі необхідно акуратно влити мильний розчин у велику каструлю з марганцівкою і розмішати отриману рідину. Вийшов робочий розчин.

У ньому необхідно замочити білі речі на сім-вісім годин. Після – необхідно випрати їх звичним чином. Після сушіння можна побачити приголомшливий результат французького способу прання.

Із усіх речей чи не найчастіше доводиться прати шкарпетки. Оскільки вони забруднюються найбільше, тому й зусилля доводиться докладати відповідні.

Особливо важко впоратися із пранням білих шкарпеток. Про один з найефективніших народних способів випрати білі шкарпетки, пише Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Приголомшливий результат: як випрати білий одяг за французьким методом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі