понеділок, 07 грудня 2020 13:54

Новорічний декор в фіолетових тонах: як оригінально прикрасити дім
8

Фото: idei-dekoru.com

Традиційними кольорами для прикрашання будинку до Нового року є золотий та червоний кольори. Це незмінна класика в оформленні ялинки. Проте цікавіше відійти від стандартів і вибрати оздоблення інших тонів.

Цьогоріч можна розважитися за допомогою сміливих декорацій: оберіть один акцентний відтінок та побудуйте навколо нього яскраву схему. Щедро розшаруйте суміш різних дрібничок та цукерок фіолетового кольору. До них гарно підійде зелена або біла ялинка.

Цей колір утворений із суміші червоного і синього. Тому проявляє з одного боку, елегантність і свіжість синього; а з іншого - пристрасть червоних тонів. Це колір багатства та інтелекту.

Добре виглядають поєднання матових і глянсових прикрас. Їх чергують по рядах або в шаховому порядку, колір гірлянди підбирають в тон іграшок. До фіолетового підійдуть білі чи срібні нитки.

Дизайнери рекомендують обмежитися максимум 2-3 формами і розмірами. Найчастіше вибирають кулі і довгасті прикраси на підвісках або зірки. Іноді можна зустріти дизайн, в якому поєднуються скляні кулі і дерев'яні або текстильні зірки, сніжинки або свічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити розкішний новорічний вінок на двері: 15 вражаючих варіантів

Щоб силует ялинки виглядав максимально гармонійно, внизу розвішують великі іграшки, по центру - середні і маленькі вгорі. Прикраси розташовують ярусно або по спіралі.

Не варто вішати кульки занадто близько, між ними має бути достатньо простору, інакше ялинка перетвориться в невиразну мішанину скла і вогників.

Бажано використовувати стрічки, намиста і гірлянди, але без фанатизму. Зазвичай, на ялинці середнього розміру розміщується 20-25 куль, 10-15 предметів дерев'яного, паперового або текстильного декору, в якості сполучних елементів вибирають стрічки, гірлянди з діодів або намистин.

Грамотне планування інтер'єру починається з визначення площі спальні та закінчується меблями і занавісками. Кожен сантиметр необхідно перетворити в затишне місце. Тут важлива кожна деталь. Перед покупкою меблів слід заздалегідь визначити не тільки їх розмір, а й прохід.

Незважаючи на те, що планування спальної кімнати в приміщенні прямокутної форми відрізняється деякими складнощами, завжди можна знайти ідеальне рішення.

Зараз ви читаєте новину «Новорічний декор в фіолетових тонах: як оригінально прикрасити дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі