середа, 20 червня 2018 23:30

Несподіваний тренд: мода на килими повертається
11

Фото: nv.ua

Килим на стіні — більше не пережиток "совкового" минулого й не синонім "сільського гламуру". Сьогодні це один з атрибутів стильного сучасного інтер'єру. Пише fb.ru

Тканий виріб, яким так любили оздоблювати стіни за радянських часів, нині знову завойовує популярність. Відомі дизайнери все частіше використовують його в своїх проектах, як для створення яскравого акценту, так і для доповнення загальної композиції.

Наявність практично безмежного асортименту дозволяє обрати килим, який ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. Не треба чіпляти друковані картини, аби чимось заповнити зайвий простір, тим самим здешевлюючи вигляд оселі. Правильно підібраний килим — ось рішення. Зважати варто як на кольорову гамму, так і на орнамент. Важливо, щоб килим не "перевантажував" інтер'єр, а вигідно в нього вписувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі ідеї дизайну для використання дзеркала

Оригінальності приміщенню додасть килим-картина. Зробити такий легко й просто. Все, що потрібно: обрамити виріб по периметру дощечками, які б пасували за кольором.

Тим, хто зважився зламати стереотипи й таки почепити на стіну килим, спеціалісти радять надавати перевагу виробам з натуральних тканин. Особливо рекомендують дослухатися до цієї поради людям, які прагнуть не лише родзинку до оформлення свого житла додати, а й утеплити стіни. Килим із шерстяних ниток у такому випадку вважають безпрограшним варіантом.

Раніше розповіли, які меблі виглядають старомодними у квартирі. Дизайнери пояснили, що саме робить інтер'єр банальним і непримітним.

Зараз ви читаєте новину «Несподіваний тренд: мода на килими повертається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі