понеділок, 22 червня 2020 02:28

Дизайн кухні в стилі хай тек: показали стильні варіанти оформлення
12

Сучасні кухні найчастіше роблять у стилі хай тек. Їх популярність не тільки у футуристичному вигляді, а й через надзвичайну зручність і функціональність.

Існує 3 найбільш ходових кольори: білий, чорний і сірий.

Білий колір завжди асоціюється з чистотою і затишком, можливо саме тому, він такий популярний на кухні.

Високі технології для того і придумані, щоб допомагати тримати будинок в чистоті. Глянцеві поверхні кухонних фасадів кухні хай тек легко очищаються, не дозволяючи забруднень проникати глибоко в матеріал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шпалери кухні: показали вражаючі поєднання з меблями

Чорна кухня в стилі хай тек - вибір не для всіх. Виглядає вона настільки лаконічно, стильно і солідно, що дозволить собі таке тільки вкрай впевнена і сучасна господиня.

На сірій кухні дуже добре виглядатимуть яскраві або світлі, контрастні відтінки

У контрасті з натуральними дерев'яними відтінками, а якщо ще додати точкове освітлення - буде зовсім шик.

У дизайні кухні важлива кожна деталь. Мало хто задумується чи впишуться кухонні комплекти до загального вибору кімнати. Якщо до столу ставлять більше вимоги, а стула вибирають швидко, а потім швидко змінюють. Швидко стають незручними або непрактичними. Це подвійні витрати.

На кухонний стілець лягає величезне навантаження. Цей предмет меблів треба легко пересувати в інше місце. Тут треба розрахувати його габарити і вагу.

Зараз ви читаєте новину «Дизайн кухні в стилі хай тек: показали стильні варіанти оформлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі