пʼятниця, 05 червня 2020 02:28

Шпалери кухні: показали вражаючі поєднання з меблями
18

Інтер’єр кухні 2020: показали цікаві шпалери
Фото: noviydom.com.ua
Інтер’єр кухні 2020: показали цікаві шпалери
Інтер’єр кухні 2020: показали цікаві шпалери
Інтер’єр кухні 2020: показали цікаві шпалери
Інтер’єр кухні 2020: показали цікаві шпалери

Шпалери - найдоступніше покриття стін на кухні. Бувають бамбукові, тканинні, паперові та рідкі.

Бамбукові шпалери мають багатошарову структуру, завдяки чому мають високу щільністю. Тому не розмокають від клею і не утворюють бульбашок. Їх можна наносити навіть на нерівні стіни. Щільний матеріал здатний відмінно приховати дефекти поверхні.

Вінілові шпалери відмінно поєднують в собі високу якість і доступну вартість. А завдяки спеціальній технології виготовлення відмінно підходять для обробки кухні. Висока міцність матеріалу, яка обумовлюється його багатошаровою структурою.

Захисна плівка, яка знаходиться на зовнішній стороні шпалер, дозволяє зберегти привабливий зовнішній вигляд полотна якомога довше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чистка дивану: назвали дієві домашні засоби від плям

Завдяки універсальності найчастіше вибирають білі шпалери для кухні. Вони підходять під будь-який колір фасадів меблів, кухонний текстиль, техніку. Білий колір поєднується як зі стриманими відтінками (сірий, чорний), так і з більш яскравими тонами (бірюзовий, рожевий, зелений і т.д.).

Білі шпалери в такому випадку зроблять кімнату набагато світліше і просторіше. біла кухня шпалери

Як і у випадку з іншими кольорами, він має кілька тонів. Найбільш актуальними відтінками білих шпалер на кухні в 2020 році є: сніговий, молочний, слонова кістка, ваніль.

У дизайні кухні важлива кожна деталь. Мало хто задумується чи впишуться кухонні комплекти до загального вибору кімнати. Якщо до столу ставлять більше вимоги, а стула вибирають швидко, а потім швидко змінюють. Швидко стають незручними або непрактичними. Це подвійні витрати.

На кухонний стілець лягає величезне навантаження. Цей предмет меблів треба легко пересувати в інше місце. Тут треба розрахувати його габарити і вагу.

Зараз ви читаєте новину «Шпалери кухні: показали вражаючі поєднання з меблями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі