пʼятниця, 29 травня 2020 02:28

Зручні та практичні: як не помилитися з вибором кухонних стільців
16

Інтер’єр кухні 2020: кухонні стільці вибирають легкі та легкі в очищенні
Фото: silf.ua
Інтер’єр кухні 2020: кухонні стільці вибирають легкі та легкі в очищенні
Інтер’єр кухні 2020: кухонні стільці вибирають легкі та легкі в очищенні
Інтер’єр кухні 2020: кухонні стільці вибирають легкі та легкі в очищенні
Інтер’єр кухні 2020: кухонні стільці вибирають легкі та легкі в очищенні

У дизайні кухні важлива кожна деталь. Мало хто задумується чи впишуться кухонні комплекти до загального вибору кімнати. Якщо до столу ставлять більше вимоги, а стула вибирають швидко, а потім швидко змінюють. Швидко стають незручними або непрактичними. Це подвійні витрати.

На кухонний стілець лягає величезне навантаження. Цей предмет меблів треба легко пересувати в інше місце. Тут треба розрахувати його габарити і вагу.

1. Стільців можуть бути м'які і жорсткі; штабельований і розкладні; регульовані і нерегульовані; з підлокітниками і без таких. Якщо сім'я велика, краще вибрати штабельований моделі, так як їх зручніше зберігати. Ну а для сімей з дітьми підійдуть регульовані моделі, адже при бажанні можна легко змінити їх висоту. Літнім людям буде легше сидіти на стільцях з підлокітниками і м'яким сидінням.

2. На кухні часто готують їжу. Тому краще вибирати стільці з матеріалів, які легко можна очистити. Для маленьких просторів хорошим варіантом будуть прозорі пластикові стільці. Вони візуально розвантажать простір і додадуть приміщенню "повітря". Скляний або пластиковий стіл добре буде поєднуватися зі стільцями з металевим каркасом. Пластикові стільці абсолютно не підійдуть під дерев'яний стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали незвичайний колір, який додає спокою кімнаті

3. М'які меблі, по праву вважається більш комфортною, на ній зручно сидіти, тим більше, коли звикли подовгу їсти. Але наповнювач може скочуватися і провисати, а термін служби, в порівнянні з жорсткими продуктами зменшується.

Якщо Ви шукаєте меблі з невеликою вагою - зробіть акцент на стільці з ротанга. Крім того що, товари оригінальні і модні, вони дуже легкі і ідеально доповнюють багато комплекти.

Оптимальною, вважається глибина сидіння в 45 см. Але найкращий порадник - це відчуття. Пипробуйте, наскільки комфортно на ньому сидіти.

Кухні в скандинавському стилі відомі у всьому світі. Без зайвих прикрас, витончених рельєфів або вишуканих деталей вони спонукають вас готувати в легкій і приємній атмосфері.

Для цього стилю використовують тільки світлі і нейтральні відтінки, які допомагають відбивати світло. Цей та інші прийоми варто використати при облаштуванні кухні. Тоді вони виглядатиме просторою та вишуканою.

Зараз ви читаєте новину «Зручні та практичні: як не помилитися з вибором кухонних стільців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі