пʼятниця, 01 серпня 2014 15:20

Володимиру Гариджуку осколками "Граду" роздробило ноги і відірвало пальці на правій руці
2

21-річний Володимир Гариджук потрапив на АТО одразу після служби в армії. У боях під Зеленопіллям на Луганщині осколками "Граду" роздробило ноги і відірвало пальці на правій руці. На лікування та реабілітацію родина має зібрати 30 тисяч євро. Про це інформує ТСН.

Володимир родом із селища міського типу Арбузинка, що на Миколаївщині. Воював у 79-ій аеромобільній бригаді. Терористи почали стріляти з "Градів", коли всі ще спали. Ліву ногу хлопця спочатку мали ампутувати, але медикам вдалось її зберегти. У військовому шпиталі її збирали по шматках більше 12-ти годин. Зараз до неї приєднали спеціальний вакуумний прилад. Він викачує рідину, щоби рани не гноїлись. Волонтери купили для Володі візок, але з ліжка він поки що не встає. Щоби полегшити біль, мати масажує йому ногу. Попереду в хлопця ще кілька операцій. Сина підтримує дотиками та словами. Кожен рух для Володі віддає нестерпним болем, тому знеболювальне йому вводять майже щогодини. Мати Оксана вже третій тиждень від сина не відходить ні на крок.


"Зараз він мені розказує, що їм їсти не було по 5 днів, та три доби води вони не пили. Я тільки зараз усвідомлюю, що я не знала цього всього, бо що б я могла зробить вдома? Нічого, я далеко від нього", - каже мати солдата.
Хлопець твердить, що ні про що не шкодує, але найтяжчим було на передовій втрачати друзів. Аби він знову зміг ходити, потрібна реабілітація за кордоном, вона коштує близько 30 тисяч євро. Рахунок у банку відкрили на маму Володі. Родина просить допомоги, бо таких грошей на лікування не має. Попри свій тяжкий стан, хлопець ні на мить не втрачає оптимізму і вже уявляє себе на ногах.
Реквізити для допомоги:
ПриватБанк № 4149-6258-0141-5355 Оксана Гариджук

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Гариджуку осколками "Граду" роздробило ноги і відірвало пальці на правій руці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі