пʼятниця, 09 жовтня 2015 18:56

Христинка Пунга потребує допомоги - у дівчинки обпечена половина тіла

У Христинки Пунги 50 відсотків опіків тіла - вона вилила на себе кип'ячу воду. Дівчинці ще нема двох років. Вона зараз в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні. Родина просить допомогти зібрати гроші на лікування. Мама Христинки у декретній відпустці, а батька мобілізували.

 

Родина живе у селі Новогригорівка Маловисківського району Кіровоградської області.

"Це трапилося третього жовтня. О восьмій вечора Христинка стояла біля стільчика і їла. Поряд за столом сидів наш трирічний син Саша. Теж вечеряв. Діти в мене попросили чаю. Чайника в нас немає. Я поставила на вікні черпак, гріла кип'ятильником воду. На якусь мить вийшла з кухні в кімнату. Чую крик. Забігаю, а Христинка впала під стіл. Вона стрибала й зачепила черпак. Там було більше літра води. Їй облило голову, груди і праву руку. Я перелякалася, намочила в холодній пелюшку і обгорнула дитину. Сама побігла до сусідів, недалеко живе наша фельдшер. Вона викликала швидку. Я прибігла додому й лила на рани з відра холодну воду, щоб полегшити біль", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мати 25-річна Ірина Пунга.

Стан Христини лікарі оцінюють як тяжкий, але стабільний.

"Вона весь час проситься на руки. Вже стало трохи легше - береться трохи їсти. Шукає братика й проситься додому. Кров Христинці здавали друзі чоловіка. Можливо, буде потрібна ще одна операція. Лікування триватиме з місяць, а реабілітація рік. Чоловік був на навчанні під Києвом і невдовзі мав їхати в зону АТО. Але таке трапилося, то його відпустили на п'ять днів. Він зараз з меншою дитиною, бо більше немає на кого залишити" , - сказала Ірина.

На лікування Христини щодня йде біля 400 гривень. У батьків немає грошей, тому просять допомоги в небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 5168 7572 9287 8099 - Пунга Роман Олександрович,
телефон Ірини Пунги – (096) 964-52-08.

Зараз ви читаєте новину «Христинка Пунга потребує допомоги - у дівчинки обпечена половина тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі