понеділок, 01 лютого 2021 00:28

Топ-3 продукти проти стресу

Топ-3 продукти проти стресу
Спеціалісти назвали три продукти, які допоможуть справитися зі стресом. Фото: Pixabay

Медики назвали продукти, які знімають стрес. Відзначається, що організму необхідні поживні речовини для нормальної роботи, особливо в стресові часи.

Спеціалісти назвали три продукти, які допоможуть справитися зі стресом, пише Ukrhealth.

1. Вівсянка
Насіння вівсяних пластівців містять багато вітамінів B1 і B3, які підтримують нормальне функціонування енергетичного обміну і нервової системи. Амінокислота триптофан, що міститься в вівсянці, викликає утворення серотоніну, також відомого як гормон щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таблетки не знадобляться: назвали овоч, що знижує тиск

2. Горіхи
У кожного повинні бути горіхи в кишенях або в ящику столу, тому що вони ідеальна їжа для мозку! Будь то арахіс або волоський горіх, макадамія або мигдаль – всі його різновиди містять вітаміни групи B, а також калій і залізо, які підтримують пам'ять.

3. Банани
Часто перекушуєте бананом, коли відчуваєте стрес? Тоді ви все робите правильно. Райський фрукт не тільки ситний, але і діє на нерви (в позитивному ключі). Тут допомагають вітаміни групи B, магній і калій. Калій, наприклад, важливий для передачі м'язових і нервових стимулів, а також регулює кров'яний тиск.

Учені назвали напої, які можуть захистити від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Топ-3 продукти проти стресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі