середа, 06 травня 2020 12:11

Схуднення на карантині: назвали 5 простих вправ із фітнес-резинкою

Схуднення на карантині: назвали 5 простих вправ із фітнес-резинкою
Фітнес-резинка на карантині допомагає тренуватися Фото: osporte.info

Під час карантину можна тренуватися і вдома. Для цього потрібна фітнес-резинка, яка буває різної товщини і ширини. Чим ширше, тим краще. Так не скручується, не так тисне при розтягуванні, та й витримує набагато більше навантажень.

З її допомогою легко можна підтягнути проблемні зони, прибрати в'ялість і підтримувати тонус м'язів, приділяючи трохи часу регулярних занять.

Чорні прирівнюють до максимальної ваги від 18 кг і вище, зелені - найслабші, до 7 кг, відмінно підійдуть для прокачування рук і плечей.

Часто фітнес-гумки йдуть в комплекті по 4-5 штук з різною силою опору. Для кожної групи м'язів потрібна своя навантаження.

Розгинання рук через голову стоячи

Використовувати зелену або жовту фітнес-резинку. Наступити на неї, а інший її кінець взяти в руки так, щоб ти виявилася всередині неї. Піднімати руки вгору за голову, тримаючи лікті на рівні голови. Петля повинна проходити за спиною.

Стежити за попереком - не прогинатися її. 10-15 повторень. Згодом можна збільшувати кількість підходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 2 місяці карантину: що купують українці для життя вдома

Жим вгору перед собою

Вихідна позиція - ноги на ширині плечей. Стоячи на фітнес-резинці взяти інший вільний її кінець руками ширше позиції ніг, щоб вийшла трапеція. Тягнути її спочатку до верхньої частини грудей. Потім випрямити руки над головою і знову в вихідну позицію. 8-12 повторень з жовтою фітнес-гумкою досить.

Гіперстезія стоячи

Стати на резинку із зігнутою спиною під кутом 45 градусів, ноги на ширині плечей трохи зігнуті в колінах. Вільний кінець - на шиї і руками тримати еспандер на рівні грудей. Розгинати корпус тіла до положення стоячи і повертатися в зігнуте. Стежити, щоб рухи були максимально плавними і не округляти спину.

Вело-кранчи для відмінного преса

Фітнес-резинка навколо стоп, лягти на спину. Руки за головою ноги витягнуті. Починати згинати праву ногу в коліно, тягнути до лівого ліктя. Лівим ліктем одночасно тягнутися до правого коліна, приймати вихідне положення.

Потім все той же на іншу сторону. Для початку можна робити по 10 повторень на кожен лікоть.

Відведення ноги назад

Фітнес-резинка жовтого / червоного кольору навколо щиколоток, руки на рівні грудей. Опорна нога - ліва, а праву відводь трохи назад.

Зробити 20 махів і поміняти ногу. Все те ж саме з іншою ногою. Під час вправи стежити за спиною: вона повинна бути рівною прес і сідниці напружені.

Підтягнуте тіло - це комплексний підхід до харчування, фізичних навантажень, мотивації, косметичного догляду. Але іноді ми здійснюємо прості помилки, які заважають досягти бажаного відображення у дзеркалі.

Gazeta.ua розповість про помилки, які ми здійснюємо в період схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Схуднення на карантині: назвали 5 простих вправ із фітнес-резинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі