субота, 15 червня 2024 22:45

П'ять порад, щоб відволіктися від негативних думок

П'ять порад, щоб відволіктися від негативних думок
Щоб уникнути негативних думок, необхідно вміти відволікатися на інші речі, які принесуть вам користь. Фото: Pinterest

Зараз українців часто переслідують негативні думки на тлі трагічних новин. Щоб уникнути їх, необхідно вміти відволікатися на інші речі, які принесуть вам користь.

Gazeta.ua зібрала п'ять порад, як допоможуть взяти себе в руки та зайнятися справою.

Спортивний зал

Спорт завжди відволікає і більше того, завдяки ньому ви зможете вигнати злість. Підберіть спортзал поруч з будинком та складіть графік тренувань.

Дотримуйтесь водного балансу

Недостатня кількість води в організмі негативно впливає на здоров'я. Щоб тримати себе в тонусі – визначте кількість води, яка необхідна для вас і дотримуйтеся режиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довірливі і чутливі: що розкаже про вас поза для сну

Промовляйте все вголос

Якщо вас бентежать негативні думки або з'являються панічні атаки - розмовляйте про це з близькими.

Хобі

У вільний час займайтеся справою, яка приносить задоволення. Це може бути малювання, гра на фортепіано або перегляд фільму.

Змінюйте рід занять раз на три місяці

Зміна діяльності - це своєрідне розширення зони комфорту. Ви дізнаєтесь щось нове, а з цим - відволічетеся від негативу.

Через постійний стрес та нерви чимало українців зіткнулися із проблемою безсоння. Зокрема, добре спати оголеним. Сон без одягу дозволяє уникнути перегріву тіла, який порушує вироблення гормону росту та мелатоніну. Природна температура тіла забезпечує найкраще відновлення шкіри.

Зараз ви читаєте новину «П'ять порад, щоб відволіктися від негативних думок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі