вівторок, 24 вересня 2019 23:40

Прем'єр відреагував на відкритий лист працівників МОЗ

Прем'єр відреагував на відкритий лист працівників МОЗ
Гончарук не сумнівається у професійних якостях нової очільниці МОЗу. Фото: Укрінформ

Глава міністерства охорони здоров'я Зоряна Скалецька знайде шляхи вирішення проблеми всередині МОЗ. Так прем'єр-міністр Олексій Гончарук відреагував на вікритий лист працівників міністерства, які звинуватили нову міністерку у політичному тиску.

"Я поважаю право на висловлювання своєї позиції кожного працівника МОЗу. Впевнений, що жодна чесна, професійна та компетентна людина не має бути звільнена з посади без належних підстав", – написав Гончарук у Фейсбук.

Він не сумнівається у професійних якостях нової очільниці МОЗу.

"Наскільки я знаю, пані Скалецька зараз у відрядженні в Нью-Йорку, де бере участь у засіданні Генеральної асамблеї ООН. Впевнений, що після свого повернення, пані Зоряна знайде шляхи вирішення проблеми всередині МОЗу", додав глава уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочу, щоб людина повністю відповідала моєму баченню" — оприлюднили розмову з МОЗ

Раніше працівники МОЗ оприлюднили відкритий лист – звернення до прем'єр-міністра Олексія Гончарука. У ньому йшлося про те, що в міністерстві майже місяць не підписуються важливі документи, зриваються закупівлі лікарських засобів та виробів для важкохворих українців, а також зриваються закупівлі вакцин, зупинена реалізація міжнародних проєктів технічної підтримки, в тому числі і за квотою Світового банку, заблоковані субвенційні платежі регіонам.

Працівники МОЗ попросили прем'єр-міністра втрутитися в ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр відреагував на відкритий лист працівників МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі