неділя, 03 жовтня 2021 20:55

Новий зашквар "слуг", перемога Усика і рецепт найсмачніших котлет: 5 блогів тижня

Новий зашквар "слуг", перемога Усика і рецепт найсмачніших котлет: 5 блогів тижня
Прапор на ДАПі й на трусах Усика – не одне й те ж, наголошує Аркадій Бабченко. Фото: Reuters

Gazeta.ua пропонує 5 найпопулярніших блогів цього тижня.

1. Євген Клопотенко поділився рецептом рубаних котлет з курячого філе в духовці. Смак доповнює томатно-яблучний соус. Якщо хочете котлети "із димком", то додайте трохи копченої паприки і сушених томатів.

2. Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко знову відзначився. Видання "Цензор" опублікувало його переписку з фракцією. Корнієнко виклав очевидний факт. Для "слуг" важлива лише особиста відданість. Їх влаштовують сіренькі люди. Їм чітко дають зрозуміти, що вони ніхто без рейтингу Володимира Зеленського, наголошує політолог Віктор Бобиренко.

3. Український прапор на матні Олександра Усика і національні кольори на боксерках - це дійсно все, чим є зараз пишатися країні? Ви розумієте, що, прирівнюючи комерційне шоу до героїзму - ви тим самим нівелюєте саме поняття? Що, ставлячи героїв Саур-Могили, ДАПу, Ізварине, Дебальцеве на одну дошку з комерційним шоу - ви нівелюєте і їх, і їхні подвиги? Бокс – це не про національні досягнення. Це про шоу і великі гроші, вважає журналіст Аркадій Бабченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити з Усиком: відштовхнути за поребрик чи перетягувати на свій бік?

4. Олександр Лукашенко анонсував "відкриття нового фронту з Україною" і "реагування Білорусі і Росії на розміщення військових баз США в Україні". Фактично, це проголошення офіційного військового союзу двох диктатур проти нас. Це анонсування серйозної ескалації ситуації в Європі. Зеленський вже мав би домовлятись з Джо Байденом про реальне розміщення в Україні бодай однієї військової бази США, переконаний політолог Олексій Голобуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко приєднався до брудної гри Путіна проти України

5. Серце заслуговує на особливу увагу. Воно вразливе до стресів, фізичних і емоційних перевантажень. Щоб серце працювало, як годинник, варто відмовитися від шкідливих звичок і щодня рухатися. Є формула харчування для його здоров'я. Під час основного прийому їжі мають бути три важливі компоненти: білки, клітковина і жир, наголошує дієтологиня Оксана Скиталінська.

Зараз ви читаєте новину «Новий зашквар "слуг", перемога Усика і рецепт найсмачніших котлет: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі