неділя, 10 вересня 2023 00:31

Не вкривайтесь ковдрою: як уві сні худнути без зусиль

Не вкривайтесь ковдрою: як уві сні худнути без зусиль
Під час сну цілком можливо схуднути Фото: pixabay

Кому важко даються дієти для схуднень. можуть спробувати інший спосіб.

Є прості поради, які допоможуть худнути і при цьому нічого не робити - уві сні, пише prostoway.

Спіть без ковдри

Восени, взимку та навесні. Низька температура прискорює метаболізм, і завдяки цьому навіть уві сні ти спалюватимеш більше калорій, ніж зазвичай. Це підтверджено дослідженнями: вчені з Гарвардського університету з'ясували, що усвідомлене зниження температури довкілля допомагає витрачати до 2800 ккал на тиждень додатково, не змінюючи нічого в раціоні.

Спіть більше

Якщо тобі потрібен привід більше спати, то ось він. Як показали дослідження, додаткову годину сну щоночі дозволяють споживати на 270 калорій на добу менше без особливих зусиль. Це означає втрату 30 г жиру на день і майже кілограма на місяць.

Одягніть маску для сну

За даними вчених, люди, які сплять у повній темряві, рідше страждають на ожиріння, а простий спосіб досягти повного блекауту в спальні – це звичайна маска для сну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які процеси відбуваються в організмі, якщо їсти авокадо щодня

Вечеряйте

Саме так. Ніч — досить тривалий період голодування,. Тому організм у цей час доби може загальмовувати метаболізм, знижуючи кількість калорій, що спалюються. Простий спосіб уникнути цього – повечеряти білковою їжею, Наприклад, випийте протеїновий коктейль.

Багато людей помилково вважають себе надто гладкими або худими. Насправді, кожна людина має свою правильну вагу на зріст. Тому дуже важливо знати, як визначити ідеальну вагу тіла.

Існує кілька формул, які допомагають зрозуміти: у вас ідеальна вага на зріст чи надлишкова.

Не намагайтесь повернутись до ваги, яка була у 18 років. Кожні 10 років людина гладшає, приблизно, на 10%, а це 5-7 кг. Тому худнути потрібно.

Зараз ви читаєте новину «Не вкривайтесь ковдрою: як уві сні худнути без зусиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі