Деяке поєднання продуктів може підвищити ризик розвитку недоумства.
Як і при будь-якому захворюванні, дієта, багата насиченими жирами, сіллю і цукром, може підвищити ризик розвитку деменції, передає Express.
Проте дослідники визначили певну комбінацію продуктів, яка може поставити вас на більший ризик.
Дослідження, проведене Американської академії неврології, що улюблена багатьма класика-сосиски і пюре, які представляють собою поєднання переробленого м'яса і крохмалю. Термін "оброблене м'ясо" описує м'ясо, яке було якимось чином змінено, щоб зберегти його або надати йому аромат. Ця обробка може включати в себе все, що завгодно, від соління і в'ялення до копчення.
Популярні м'ясні продукти, які переробляються, включають бекон, ковбаси, шинку, м'ясні делікатеси і багато іншого.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо є проблеми з пам'яттю та увагою: яка їжа є найкращою для ясності розуму
Крім цієї популярної комбінації, що такі закуски, як печиво і тістечка, підвищують ризик недоумства.
Існує кілька різних типів деменції, найбільш поширеними з яких є хвороба Альцгеймера і судинна деменція. Захворювання може розвинутися вже у віці 45 років. Деякі фактори ризику, такі як генетика, неможливо змінити, але інші, включаючи вашу дієту, можна змінити.
Якщо надміру вживати деякі страви, це може загрожувати серйозними проблемами зі шлунком, серцево-судинною системою.
Є продукти, які окремо приносять користь. Але при спільному вживанні провокують здуття, розлад шлунка, підвищення рівня кислотності.
Коментарі