четвер, 11 квітня 2019 05:28

Як дізнатися про вагітність без тесту

Як дізнатися про вагітність без тесту
Не завжди потрібно купляти тести

Якщо є підстави вважати, що буде можлива вагітність потрібно звернути увагу чи налилися груди, чи є з них виділення, токсикоз, та скористатися перевіреними методами.

Признаками вагітності може бути підвищене слиновиділення. Перед сном проявляються судоми ніг. У перший тиждень може бути металевий присмак у роті. Підвищений ріст волосся на руках, ногах, животі. Часті проноси, запори, здуття живота, легке нездужання, як при застуді.

Присутня втома і слабкість в тілі, часта зміна настрою, тяжкість внизу живота, яка обумовлюється припливом крові до внутрішніх статевих органів, болі в попереку. Перші прояви схожі на перед менструальні болі.

Виникає головний біль і не припиняється протягом дня. Стають чутливі груди до дотиків. Підвищення або втрата апетиту. Бажання з'їсти незвичайні поєднання продуктів, на які не вагітна не звертає увагу. Нудота без видимих на те причин, з якою може виникнути печія, біль в області шлунка, розповідає ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитячий манікюр: чи можна дітям фарбувати нігті

Крім цих ознак вагітності на ранніх термінах можуть з'являтися набряки кінцівок та часті позиви до сечовипускання.

Інколи може бути позаматкове запліднення, в яке необхідне термінове втручання. Це означає, що плодове яйце закріпилося за межами матки Ознаками такої є кров'янисті виділення нехарактерного кольору. Гострий біль внизу живота, який посилюється при зміні положення тіла. Слабкість у тілі, озноб, що свідчить про початок запального процесу. Зниження артеріального тиску.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатися про вагітність без тесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі