четвер, 14 лютого 2019 03:28

Дієтологиня розповіла про користь піци

Дієтологиня розповіла про користь піци
Корисною є піца з свіжими овочами, морепродуктами, оливковою олією тощо. Фото: з відкритих джерел

Дієтологиня Олена Соломатіна вважає, що правильно приготована піца є більш корисною, ніж шкідливою для організму. Важливо їсти її не часто і не переїдати, передає "МедикФорум".

Також не варто споживати піцу, яка містить багато бекону, салямі і копчені інгредієнти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 продуктів, які покращують роботу мозку

"У здоровому харчуванні найголовніше – це збалансоване надходження різних речовин в організм. Піца може бути дуже хорошою комбінацією корисних продуктів – свіжих овочів, морепродуктів, оливкової олії тощо", – пояснила вона.

Вчені Інституту фармацевтичних досліджень у Мілані дослідили, що вживання піци може бути корисним для профілактики пухлин кишечника і хвороб серця. У її складі має бути багато помідорів, оливок, броколі, оливкової олії, а також часник і перець чилі.

Раніше назвали перелік продуктів, які хибно вважають корисними. Насправді така їжа містить шкідливі домішки: цукор, оцет та інші консерванти.

Зараз ви читаєте новину «Дієтологиня розповіла про користь піци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі