пʼятниця, 01 лютого 2019 05:31

"Знайшов на курорті "Миргород" те, що шукав — оздоровлення"

Автор: ФОТО надане ЛОК ”Миргород”
  "Миргород" називають ”українською Швейцарією” за європейський рівень обслуговування. Тут пропонують більш як 300 видів діагностичних досліджень і процедур
"Миргород" називають ”українською Швейцарією” за європейський рівень обслуговування. Тут пропонують більш як 300 видів діагностичних досліджень і процедур

— Коли повертаюся додому після лікування в Миргороді, то почуваюся молодою людиною, — розповідає 48-річна Оксана Прокопенко з Рівного. — Впродовж 7 років лікується та відпочиває на Полтавщині. Іноді приїжджає зі старшою донькою. — Після негараздів у житті почала серйозно хворіти. Лікувалася в багатьох клініках, перебрала кілька відомих курортів. Але саме в Миргороді знайшла все, що мені було потрібно. Тут сучасна діагно­стика, хороші лікарі, а головне — індивідуальний підхід до людини. А доньку беру за компанію. Профілактика їй не зашкодить.

Лікувально-оздоровчий комплекс "Миргород" на Полтавщині — одна з найвідоміших оздоровниць і візитівка курортної України у світі. Тут покращують здоров'я людей з хворобами органів травлення та руху, ендокринної та сечостатевої системи, органів дихання та нервової системи, серцево-судинними захворюваннями, порушеннями обміну речовин.

Курорт називають "українською Швейцарією" за європейський рівень обслуговування, цілющі мінеральні води та унікальні лікувальні грязі. Тут пропонують більш як 300 видів діагностичних досліджень і процедур. Зручне розташування і транспортне сполучення дозволяють швидко дістатися комплексу.

Єдиний Всеукраїнський центр санаторно-курортного лікування цукрового діабету в санаторії "Березовий гай" успішно лікує й використовує методики, що здатні виявити можливість захворювання та розпізнати його тип за декілька років до клінічних проявів.

— Я приїхав сюди втретє. Довго шукав місце, де не лише лікують діабет, а й забезпечують тривале покращення здоров'я. Бо сучасні препарати це добре, доки приймаєш їх, — каже 40-річний Якуб Путковський із Любліна, Польща. — Друзі порадили цей курорт. І я знайшов тут те, що шукав. Хороші методики лікування, процедури, дієта, а головне — миргородська вода. Вона краща за будь-які ліки. Я потім рік стабільно почуваюся. Тут є чудова школа, де все просто пояснюють про діабет. І починаєш розуміти, що справді потрібно змінити стиль життя, щоб почуватися невразливим до хвороби. Сюди варто їхати навіть з іншого кінця світу.

Регулярне оздоровлення у правильно підібраному санаторії допомагає продовжити життя в середньому на 10–15 років. Однак слід пам'ятати — санаторно-курортне лікування дає гарний старт до подальшої підтримки здорового способу життя, головне після повернення додому дотримуватися корисних звичок.

Комплекс має вищий рівень акредитації. У чотирьох своїх санаторіях: "Березовий гай", "Миргород", "Полтава", "Хорол", курортній поліклініці та бальнеогрязелікарні пацієнтам пропонують індивідуальний підхід, гарантовано точні діагностичні обстеження та сотні процедур. Традиційні і нетрадиційні методи лікування, консультації профільних лікарів. Результатом перебування на курорті є точний діагноз та індивідуальна програма, в якій використовують усі можливості санаторно-курортної реабілітації.

Міжнародна спільнота нагородила оздоровницю званням "Кращого курорту світу"

"Миргород" оцінили світові фахівці курортної справи. 17 жовтня 2013 року на сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої федерації водолікування та кліматолікування "ФЕМТЕК" у Греції курорт "Мир­город" отримав високу нагороду. Міжнародна спільнота нагородила оздоровницю званням "Кращого курорту світу".

Таку нагороду вважають найвищою. Її визначають і присуджують провідні експерти з 90 країн.

— Але головний для нас показник — це широке визнання високої ефективності оздоровлення на курорті "Миргород". Ми не зупиняємося на досягнутому, — говорить Олександр Гавловський, генеральний директор "Миргородкурорту". — Аналізуючи тенденції зростання захворювань в Україні та світі, працюємо над розширенням напрямків і можливостей санаторно-курортної реабілітації. Якщо раніше більше уваги приділяли хронічним захворюванням, сьогодні розширюємо можливості існуючих реабілітаційних відділень для відновлення в період після операцій і травм.

Все це робить курорт "Миргород" популярнішим. І на створеній до 100-річчя оздоровниці алеї міжнародного визнання додаються нові прапори країн, чиї громадяни обрали саме наш заклад.

Нині непросто бути лідером і забезпечувати високу конкурентоздатність на світовому ринку. Тому керівництво й колектив оздоровниці ставить перед собою завдання — високо нести звання "Кращий курорт світу" і зробити його універсальним центром комплексного оздоровлення, привабливим для десятків тисяч людей.

Зараз ви читаєте новину «"Знайшов на курорті "Миргород" те, що шукав — оздоровлення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі