понеділок, 16 вересня 2013 00:00

За три місяці схудла на 10 кілограмів

— Змалку була кругленька. Батьки натішитись не могли. Потім та вага зіпсувала мені всі шкільні та студентські роки. Ще й колеги на роботі за спиною сміються, — каже киянка 32-річна Наталія Горбова. Три місяці тому важила 92 кг при рості 173 см. Зараз — 82,5 кг.

Каже, пробувала дієти, голодування. Тільки повніла.

— Трохи понервуюся, зірвуся і до холодильника. Мамина колега розказала, що зелена кава спалює жир. Це та сама кава, тільки не обсмажена. Зерна зеленуваті. Їх мелють і готують, як на звичайну каву. Має трав'яний смак, не гірчить. Запах ледь чутний. Спробувала — перший місяць ніякого ефекту. Потім почала відчувати легкість, прилив сил. Помітила, що потроху тоншаю в талії.

Коштує 100 г зеленої арабіки 55 грн.

Кава містить хлорогенову кислоту. Втрачає її під час обсмаження, — пояснює столичний дієтолог 42-річна Соломія Яблонська. — Зерна зеленої кави проходять спеціальну обробку. Їх звільняють від м'якоті, але не обсмажують. Хлорогенова кислота залишається. Це найпотужніший природній антиоксидант. Очищає організм від шлаків і шкідливих речовин краще за червоне вино, оливкову олію чи зелений чай. Скинути вагу одною кавою не вдасться. Пийте її в поєднанні з дієтою та вправами. Менше їжте жирного, солодкого й гострого. Каву пийте після ранкової пробіжки.

Зараз ви читаєте новину «За три місяці схудла на 10 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі