пʼятниця, 29 жовтня 2010 05:27

"Порчу долає заговорена вода"

Автор: фото: Іван КОНДРАТ
  Рятівниця душ цілителька від Бога Русаліна
Рятівниця душ цілителька від Бога Русаліна

Феноменальні здібності Русаліни високо оцінили комісії ясновидців і цілителів в інститутах нетрадиційної медицини різних країн світу. Пані Русаліна — магістр ясновидіння. Її Божий дар і родові таїнства, які передали від покоління до покоління, дозволяють зчитувати інформацію по фотографії. Але навіть якщо немає фото, достатньо знати дату народження та ім'я людини.

До редакції надходить багато листів, адресованих цілительці Русаліні. Унікальна людина, яка володіє особливим даром бачити і провіщати, погодилася відповісти на листи читачів на сторінках нашого видання.


"Я студентка другого курсу факультету менеджменту. Вчуся досить добре, але проблема в тому, що під час сесії я починаю страшенно нервувати. У мене піднімається температура, яка іноді сягає 39 градусів. На обличчі й руках алергічне почервоніння. Я не можу промовити й слова, продемонструвати викладачеві свої знання і постійно прошу перескласти іспит. Розпочався новий навчальний рік, і я з жахом чекаю зимову сесію".

Тетяна Кононенко з Умані

Шановна Тетяно, твоя проблема багатогранна. По-перше, ти ще не навчилася керувати собою у незвичних ситуаціях, накручуєш себе так, що страждає організм. Тому за два тижні до сесії, крім навчання, маєш пити заспокійливі трави. Залий 15 грамів сухого чебрецю, змішаного з богородицькою травою, склянкою окропу і приймай настоянку по столовій ложці тричі на день. На ніч уживай 30 грамів меду з додаванням чайної ложки маточного молочка. Це заспокоїть нерви. Обов'язково дотримуйся режиму, висипляйся. Далі — захисти себе від дурного ока. Ймовірно, тобі шкодить саме врок. Постійно носи під одягом шпильку, підколоту головкою донизу. За день перед іспитом потримайся за неї й скажи: "Чорне око, каре око, синє око, зелене око, сіре око сліпшає, захист мій міцнішає". Сходи до церкви і постав свічку біля ікони Святого Миколая. Перед екзаменом ні з ким не спілкуйся, не підказуй, не повторюй вивчене, бо все одно нічого не запам'ятаєш. Якщо викладач почне тиснути психологічно, став між ним і собою уявну стіну. Не реагуй і продовжуй спокійно відповідати.


"Русаліно, скажіть, як відрізнити хворобу, що з'являється через пристріт?"

Василь Петрович зі Львова


Зазвичай лікарі довго не можуть виявити хворобу, часто змінюють діагноз. Людина може зазнавати страшного болю, хоча очевидних патологій немає. Обличчя хворого бліде, немов сіре. Дехто втрачає апетит, бо його шлунок подразнений. Усередині відчуває холод, ніби по шлунку і кишках проходить крижана куля. Хвороба від пристріту надзвичайно нестійка, не має регулярного характеру, як це трапляється при природній недузі. Люди сумно зітхають без жодної видимої причини, іноді плачуть. Остаточно перевірити пристріт легко — слід лише зайти до церкви. Якщо не можете там перебувати — вам наврочили. Тоді не зволікайте і біжіть до цілителя.


"Два роки тому зі мною трапилася така історія. Заходить у квартиру сусідка, з якою ніколи не спілкувалися, і каже: "Чи не поміряєш куртку? Мені подруга з Америки прислала, та одежина на мене трохи завелика". Я приміряла, куртка якось незрозуміло тиснула, хоча нібито розмір мені підходив. Віддала її, але з тих пір зі мною почали коїтися незрозумілі речі: болить серце, паморочиться голова, у грудях тисне. А в лікарні кажуть — все в порядку. Потім навпіл поламався золотий хрестик. Тоді я зрозуміла, що разом із курткою "приміряла" собі порчу. Як її позбутися самостійно?"

Наталка з Житомира


Вам справді було пороблено. Судячи з усього, весь удар на себе взяв ваш хрестик. Подякуйте йому за захист. Позбутися порчі самому на 90% неможливо, але спробуйте. Ходіть у церкву не менше двох разів на місяць, щодня читайте над склянкою води ранкові й вечірні молитви. Регулярно приймайте ванни із заговореної води, воду зі склянки виливайте у ванну хрестоподібно. Читайте молитви або замовляння від нечистої сили або порчі. Аби швидше позбутися порчі, нарвіть букетик плакун-трави, засушіть і покладіть у постіль під матрац. Вона захищатиме вас уночі. Якщо через місяць усе одно почуватиметеся погано, приходьте до мене. Я допоможу вам позбутися порчі.

Ірина РИБАКОВА


Проводяться індивідуальні сеанси.

Довідка за телефонами: 0(63) 233 92 66, 0(44) 233 92 66. Станція метро "Хрещатик"

Зараз ви читаєте новину «"Порчу долає заговорена вода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі