пʼятниця, 05 серпня 2011 06:45

Подолати простатит можна і без таблеток

"Мені 65 років, і в мене простатит. Не хочу коротати свій вік із цією хворобою і постійно сидіти на таблетках, псуючи желудок. Підкажіть, будь ласка, які є нешкідливі засоби народної медицини від простатиту?"

С.С. Долженко з Євпаторії.

— Простатит на сьогоднішній день є найпоширенішою чоловічою хворобою. Із нею "знайомі" близько половини чоловіків планети, — пояснює українська травниця Тетяна Радіонова. — Про поширеність різних видів простатиту свідчить "формула" медиків, за якою на простатит страждають 30 відсотків чоловіків старших 30 років, 40 — старших 40, 50 — яким за 50. За останні роки простатит "помолодшав". Симптоми недуги все частіше виявляють у 20-річних, особливо жителів великих міст.

Простатит не тільки викликає біль і порушення сечовипускання, а й призводить до сексуальних розладів. Тому чоловіки мають уникати факторів, які викликають хворобу. Зокрема, малорухливого способу життя, частих закрепів, тривалого статевого утримання або неякісного сексу, занадто тісної або синтетичної нижньої білизни, переохолодження, нерегулярного харчування та стресів.

Нещодавно в нашому місті гастролював італійський співак Тото Кутуньйо. Я була на його концерті. З'ясувалося, що він хворий на простатит, аденому, навіть уже онкологічні захворювання є. Зі сцени, перервавши виступ, зі сльозами звернувся до зали із закликом до чоловіків, щоб кожен своєчасно проводив профілактику простатиту. Ця хвороба не обходить і зірок. Я рекомендую чоловікам зміцнювати імунітет вітамінами, корисними мікроелементами. Варто звернути увагу на деякі природні лікарські засоби: селеру, петрушку, груші, шипшину, квітковий пилок, а також молочнокислі продукти. Для лікування передміхурової залози й аденоми я виготовляю цілющий бальзам на травах і корінні для внутрішнього застосування, а також крем, який необхідно вводити з ватним тампоном на ніч у задній прохід. Такі симптоми, як утруднене, прискорене, переривчасте, неповне сечовипускання, різі, болі в паху, поступово зникають. Для відновлення і посилення статевої функції рекомендую "Еліксиру молодості для чоловіків". Усі мої засоби натуральні й не мають побічних ефектів.

"Я програміст, постійно сиджу за комп'ютером. І здавалося б, у моєму віці рано ще говорити про чоловічі проблеми, але на жаль. В інтернеті шукав інформацію про лікування простатиту — знайшов сайт Тетяни Павлівни. Її бальзам допоміг прибрати всі симптоми хвороби, які мені дошкуляли раніше. А "Еліксир молодості для чоловіків" повернув мені чоловічу силу і ласку моєї жінки. Дякуємо їй за благополуччя!" — пише Дмитро Ю. з Дніпропетровська.

Звернутися до Тетяни Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97. www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Подолати простатит можна і без таблеток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі