понеділок, 29 липня 2019 07:25

На Молодик протипоказані операції

Mедичний гороскоп на серпень

1–2 Молодик. Контролюйте коливання артеріального тиску. Збільшується кількість інфарктів. Гіпертонікам слід попереджати настання кризу. Знижуйте фізичні навантаження. Протипоказані операції.

3–4 Частіше турбуватимуть судоми. Будьте обережні, відвідуючи басейн. Погіршується проходимість кишечника. Їжте частіше й малими порціями. Болю в області апендикса не ігноруйте. Зверніться до лікаря.

5–6 Приділіть більше уваги шкірі обличчя. Використовуйте живильні маски для підтримання пружності. Потурбуйтеся про захист рук від впливу води та мийних засобів. Не варто цими днями стригти й фарбувати волосся. Результати не задовольнять.

7–8 Велика ймовірність завагітніти. ­Пийте чисту воду. Не допускайте зневоднення. Виключайте з раціону солоні страви.

9–11 Боріться з гіподинамією. Стимулюйте повноцінну вентиляцію легенів. Розвивайте гнучкість суглобів. Більше гуляйте на свіжому повітрі. Розпочніть курс масажу м'язів плечей. Корисне буде плавання.

12–13 Різкі рухи призведуть до зміщення хребців у попереку. Можливе защемлення нервів. Не бажано переносити важке цими днями. Непокоїтимуть ревматичні болі. Вдалий час для відвідування косметолога.

14–15 Місяць уповні. Надмірне нервове напруження може викликати психосоматичні стани. Тривожність спровокує порушення сну. Організму важко буде протистояти вірусам. Відкладіть початок курсу лікування.

16–18 Підвищується ламкість судин. Виникатиме носова кровотеча. Розпочинати новий курс внутрішньовенних ін'єкцій не варто. Загостряться тромбофлебіт і артрит. Яскравіше проявлятиметься схильність до алергії на фармпрепарати.

19–20 Непокоїтиме головний біль. Знижується працездатність. Віддайте перевагу фізичному навантаженню. Подбайте про повноцінний відпочинок. Кращий час для проведення профілактики захворювань органів видільної системи.

21–23 Напруження голосових зв'язок призведе до втрати голосу. Говоріть тихіше. Відкладіть операції на горлі. Загострюються захворювання щитоподібної залози. Не варто в ці дні розпочинати прийом гормональних препаратів.

24–25 Не допускайте розвитку застійних явищ у бронхах і легенях. Повністю виліковуйте застуду. Інакше виникатимуть ускладнення — пневмонія й отит. Зміна погодних умов помітно вплине на самопочуття.

26–27 Погіршується перистальтика кишечника. Загострюється геморой. Попереджайте розвиток запорів. Не бажано відправлятися у тривалі мандрівки. Акліматизація проходитиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сирої води.

28–29 Відкладіть проведення процедур на стопах. Давайте відпочити ногам. Ходіть босоніж. Перед сном прийміть розслаблювальну ванну. Ефективна буде дієта. Обмежуйте себе в їжі, але не ­голодуйте.

30–31 Молодик. Уникайте переохолодження горла. Цими днями загострюється хронічний тонзиліт. Збільшується кількість хворих на ангіну. Пийте теплі напої з медом. Робити масаж шиї не варто. Висока ймовірність зміщення хребців. Не переїдайте.

Зараз ви читаєте новину «На Молодик протипоказані операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі