понеділок, 25 березня 2013 00:30

Шкіру омолоджують уколами кислоти

— Тепер знаю, як зіркам вдається виглядати молодими у 40-50 років, — каже львів'янка 28-річна Оксана Сидор. — Вони роблять ін'єкції янтарної і гіалуронової кислот у шкіру обличчя. Вперше про це почула, коли дерматолог порадила мені зробити таку процедуру після сильного вугревого висипу. Мала рубці. Боялася, що вони залишаться назавжди. Після трьох процедур, як сказав лікар, шкіра відновилася.

Ін'єкції янтарної кислоти разом із гіалуроновою називають редермалізацією, тобто відновленням шкіри. Застосовують препарат "Гіалуаль". Весь курс триває два-два з половиною місяці. Процедуру роблять раз на 14 днів, а ефект видно й неозброєним оком після першого сенасу. Такі курси варто повторювати двічі на рік.

— Я одразу помітила зміни, — говорить Оксана. — Обличчя стало кругліше, заповнене. Шкіра, яка в мене вже почала витоншуватися, налилася, стала гладенькою та підтягнутою. Зникла дряблість, покращився колір і текстура. Не було зморшок, глибокі стали менш помітні. Тепер я нагадую себе у 20 років. А моя лікарка у свої 38 виглядає на 25. Каже, що може собі дозволити робити такі процедури постійно.

Щодня в організмі виробляється 250 г сукцинату натрію, а гіалуронова кислота міститься у шкірі людини, але з віком втрачається. Тому редермалізація цими речовинами є безпечною. Процедуру проводять і навколо очей. Завдяки цьому зникають синці, зморшки, шкіра зволожується. У старшому віці "Гіалуаль" колють у шию та декольте.

Зараз ви читаєте новину «Шкіру омолоджують уколами кислоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі