понеділок, 03 червня 2013 05:00

Ходіть босими по землі

Медичний гороскоп на червень

01 Перевіряйте сумісність різних ліків. Можливі алергія, висипи. Не варто вводити прикорм грудним дітям.

02-04 Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Мозок відчуватиме кисневе голодування. Можливі запаморочення. Бережіть голову від травм. Косметичні операції на обличчі відкладіть. Не пересушуйте волосся феном.

05-06 Найвразливіше горло. Намагайтеся не переохолоджувати його. Ефективно лікувати запалення статевих органів. Не плануйте вагітність.

07-09 Молодик. Загостряться бронхо-легеневі хвороби. Зверніть увагу на ознаки застуди. Зробіть профілактику остеохондрозу та ревматизму.

10-11 Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунок. Подбайте про сколіоз. Лікування й протезування зубів буде вдалим, але кровоточитимуть ясна.

12-14 Зменшуйте фізичне навантаження. Підвищується тиск. Непокоїтимуть аритмія та задишка. Можлива носова кровотеча. Важко минатимуть критичні дні. Приймайте заспокійливі ванни.

15-16 Займіться корекцією фігури. Стежте за вчасним випорожненням кишечника та сечового міхура. Можна провести лікувальне голодування.

17-18 Уникайте зневоднення організму. Добре промивайте нирки, виведіть пісок. Відмовтеся від міцних напоїв. Лікуйте ендокринні захворювання.

19-20 Сонце переходить до знаку Рака. Вагітним слід уникати фізичних навантажень. Підвищується небезпека передчасних пологів. Не час відлучати малюків від грудей.

21-22 Життєвий тонус зростає. Потребуватимете активного руху. Повноцінно відпочивайте. Погіршується пам'ять. Відмовтеся від інтелектуальних навантажень. Початок нового курсу навчання відкладіть.

23-24 Місяць уповні. Доглядайте за шкірою, зміцнюйте нігті. Не звертайтеся до стоматолога. Зубна емаль кришитиметься. Знеболювальні діятимуть слабко. Остерігайтеся травм колін.

25-26 Не переїдайте. Позбудьтеся шкідливих звичок. Нагадуватимуть про себе захворювання вен. Курс ін'єкцій розпочніть пізніше. Уникайте стресів.

27-29 Займіться водними процедурами. Через воду оздоровлюватиметься організм. Відмовтеся від таблеток. Зверніться до народних методів лікування. Ходіть босими по землі. Заряджайтеся енергією природи. Пийте джерельну воду.

30 Непокоїтимуть старі травми. Планові операції краще відкласти. Пильнуйте біля відкритого вогню. Остерігайтеся опіків. Невдалою буде корекція зору. Зробіть її за кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Ходіть босими по землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі