понеділок, 29 липня 2013 05:00

Докучатимуть давні травми

Медичний гороскоп на серпень

01-02 Різко побільшає хворих на респіраторні вірусні недуги. Підтримайте імунітет. Активізуються бронхо-легеневі захворювання. Уникайте пасивного куріння.

03-05 Запишіться до стоматолога. Вдалими будуть протезування та лікування зубів. Час худнути. Поєднуйте продуманий режим дня з регулярним фізичним навантаженням.

06-07 Молодик. Повноцінно харчуйтеся. Хворим на анемію слід пройти черговий курс лікування. Швидше втомлюватимуться очі. Зробіть увечері компрес на повіки.

08-10 Загостряться недуги шлунка. Екзотичні страви можуть зашкодити. Масаж стоп підвищить тонус організму. Походіть босоніж.

11-12 Розпочніть лікування риніту та гаймориту. Добре минуть операції з видалення мигдалин та поліпів. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю, солі. Частіше пийте чисту воду.

13-14 Зростає здатність організму до зачаття. Якщо не плануєте вагітності, вживайте протизаплідні засоби. Зростає ризик підхопити грибок. Тримайте ноги в теплі. Запобігайте загостренню циститу.

15-16 Вдалий день для початку оздоровчих процедур. Час розпочинати загартування. Багато рухайтеся. Обмежте вживання фармпрепаратів до мінімуму. Не переїдайте.

17-18 Уваги потребуватимуть хребет і суглоби.  Зміцнюйте м'язи спини. Стежте за поставою. Погіршає гіпертонікам. Відмовтеся від підбадьорливих напоїв.

19-20 Уникайте піднімати важке. Рвучкий рух може призвести до защемлення нервових закінчень. Буде багато турбот і хвилювань. Нервова система зазнає перевантаження.

21-22 Місяць уповні. Побільше сидіть. Загостриться варикоз. Відпочивайте, поставивши ноги на стілець. Фізичне перевантаження може спричинити носову кровотечу. Відкладіть курс ін'єкцій.

23-25 Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. Унаслідок падіння можливі переломи та вивихи. Пильнуйте на кухні. Почастішають побутові опіки. Турбуватиме головний біль.

26-27 Ретельно дбайте про шкіру рук та обличчя. Проведіть глибоке очищення. Робіть масаж і живильні маски. Сходіть до сауни чи лазні. Видалення мозолів перенесіть на пару днів. Лікуйте задавнений кашель.

28-30 Посилюється метеозалежність. Загострюється вегетосудинна дистонія. Відчуватимете запаморочення. Остерігайтеся працювати на висоті без страховки. Докучатимуть давні травми. Зменшуйте навантаження під час тренувань.

31 Підтримайте печінку. Відмовтеся від смаженого, жирного, копченого, гострих приправ. Можливі гормональні збої, неконтрольовані емоції. Робіть перерви у роботі.

Зараз ви читаєте новину «Докучатимуть давні травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі