понеділок, 10 червня 2013 00:30

"Чоловік дивується, як це я молодшаю"

— Після того, як у січні вперше зробила цю процедуру, не можу від неї відмовитися, — розповідає львів'янка 36-річна Марина про уколи редермалізації для обличчя. — Порадила мені колежанка Катя. Вона фантастично виглядає на свої 40. Каже, постійно робить редермалізацію протягом багатьох років.

Затягла й мене у косметологічну клініку. Лице обробили знеболюючим препаратом. Лікарка почала робити уколи в чоло, щоки, попід очі. Невеликі знаки залишалися два дні. А вже через тиждень я побачила результати. Шкіра посвіжіла, очистилася, зволожилася. Стало приємніше на себе дивитися.

Марина пройшла повний курс — шість процедур з інтервалом тиждень-два. Нині планує розпочати новий, щоб зберегти шкіру від пересушування на морі.

— Лікарка пояснила, що ніякі суперрозрекламовані креми не можуть проникнути у глибокі шари шкіри. Лише уколами можна її підживити і зволожити зсередини. Шкіра потовщується, стає пружною. Найбільше тішуся, коли через тиждень після чергової процедури помічаю, як міняється мій вигляд, підтягується лице. Це помічають і друзі. Чоловік дивується, як це я молодшаю. Кожна жінка, яка себе поважає, має дозволити собі такий догляд за лицем хоча б два рази на рік. Це роблять усі зірки.

Термін "редермалізація" походить від "ре" — відновлення і "дерма" — шкіра. Означає відновлення шкіри, омолодження.

— Редермалізація не має вікових обмежень, — пояснює косметолог Тетяна Захарченко, 35 років. — Її можна робити і при недоліках шкіри у 20 років, і для її підтримки у зрілому віці. Процедура безпечна. Проводимо її препаратом "Гіалуаль". У його складі гіалуронова кислота, що є у шкірі. Із віком її вироблення знижується. Через це шкіра стає дряблою. З'являються зморшки, лишаються плями. Також у препараті є сукцинат. Це важливий компонент у редермалізації. Він рятує шкіру від слідів старіння.

Редермалізація повертає шкірі тонус. Тому препарат вводять також у шкіру рук, декольте, шиї, живота, сідниць.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік дивується, як це я молодшаю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі