понеділок, 23 вересня 2013 05:30

Церебральний параліч у дітей лікують магнітними полями

Дитячий церебральний параліч (ДЦП) — важка хвороба, що потребує великих зусиль, терпіння та самовідданості від батьків, у цьому тривалому процесі лікування.

У медичному центрі "Інститут Клінічної Медицини" лікар Олександр Міхньов розробив магнітотерапевтичний апарат "Турбомаг". Він дає змогу лікувати ДЦП у дітей з принципово нової сторони.

Робота апарата "Турбомаг" заснована на впливі комбінованих магнітних полів на все тіло дитини. Малеча лягає у спеціальну камеру і нічого не відчуває. Батьки можуть бути поруч, читати казки або дивитися мультфільми. Курс лікування підбирають індивідуально. Як правило, це 12-15 сеансів по годині. Оздоровлюють весь організм дитини.

Найбільше паралізованим дітям дошкуляють спазми. При класичних методах лікування досягнуті результати з часом слабнуть. А іноді малечі ще гіршає. В цьому центрі лікували пацієнтів від року до 25. Практично у всіх був стійкий довготривалий ефект. Зменшуються спазми, починають краще рухатися.

Олександрові Б. хворобу діагностували у 3 роки. У медичний центр "Інститут Клінічної Медицини" він звернувся у 25. Скаржився також на порушення сну, хвилювання. За два тижні лікування на апараті "Турбомаг" у нього повністю відновився сон, покращився настрій. Спазми так зменшилися, що сам застібав ґудзики. Цього за 25 років не могли досягнути класичними методами лікування.

— Після процедури голова проясняється. Відчуваю приплив сил, краще працюю, — каже Олександр Б. — Багато людей мають проблеми зі сном. "Турбомаг" також здатний їм допомогти. Нормалізує фази збудження і гальмування в мозку. За 6 годин висипаєшся так, як доти за 10. Думаю, від неврозів має допомагати.

Це один із прикладів з десятків дітей, які пройшли лікування на магнітотерапевтичному апараті "Турбомаг" та отримали стійке покращення здоров'я.

 

Катерина Гончарова

Запис на консультацію за телефоном: 0(44) 503 66 30, вул. Вадима Гетьмана, 3, станція метро Шулявська.

Зараз ви читаєте новину «Церебральний параліч у дітей лікують магнітними полями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі