пʼятниця, 14 січня 2011 03:15

Бубка кричав з відбитою п'ятою

Володимир Кличко, 34 роки, чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, IBC

— Місяць тому відмовився від поєдинку з англійцем Дереком Чісорою. За три дні до бою розірвав м'язи преса. Біль був нестерпний, я практично не міг поворухнутися. Зараз проходжу шеститижневу терапію.

Олена Бондаренко, 26 років, була 21-ю у світовому рейтингу тенісисток

— Через травму коліна не зможу виступити на цьогорічному Відкритому чемпіонаті Австралії з призовим фондом 24,2 мільйона доларів. Пошкодила меніск і хрящову тканину. Три тижні тому у Німеччині мені зробили операцію.

Яна Клочкова, 28 років, 5-разова олімпійська чемпіонка з плавання

— У мене ніколи не було серйозних травм. Іноді мала проблеми з горлом. Через те, що постійно контактую з хлорованою водою й морозиво дуже люблю.

Сергій Бубка, 47 років,

35-разовий світовий рекордсмен у стрибках із жердиною

— 1991-го на чемпіонаті світу виступав з відбитою п'ятою. Щось порвалося — чи то сухожилля, чи м'яз. Зробили уколи, анестезію. У першій спробі на 4 метри 90 сантиметрів отримав ще одну травму. Все-таки переборов себе, виступив і виграв, подолавши 5 метрів 95 сантиметрів в останній спробі. Наступного дня не міг пересуватися — травма виявилася серйознішою, ніж думав. 1996-го мав серйозний надрив ахілла. Нога розболілася так, що я криком кричав, коли ступав на неї. Три місяці терпів. Потім мав декілька операцій на коліні.

Зараз ви читаєте новину «Бубка кричав з відбитою п'ятою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі