понеділок, 30 вересня 2013 00:00

Бережіть голову від травм 17 жовтня

Медичний гороскоп на жовтень

1 Не перевантажуйте себе роботою. Сили швидко вичерпаються. Захищайте очі від яскравого світла. Менше часу проводьте перед екранами. Частіше відпочивайте із заплющеними очима.

2-3 Не варто проводити очищення кишечника. Утримайтеся від гастрономічних експериментів. Можна видаляти мозолі та врослі нігті на ногах. Походіть босими по землі.

4-5 Молодик. Дискомфорт може викликати утруднене сечовиділення. Відвідайте лазню чи сауну. Відмовтеся від сидячого способу життя. Стимулюйте повноцінний кровообіг.

6-8 Схильним до запорів варто продумати раціон харчування. Загострюється геморой. Відкладіть операції на репродуктивних органах. Лікування носоглотки пройде успішно.

9-10 Вдалий час для початку занять із корекції зору. Підбирайте окуляри. Читайте при повноцінному денному освітленні. Загострюється нюх. Занадто різкі аромати можуть провокувати головний біль.

11-12 Не бажані активні процедури в ділянці спини. Бережіть хребет від травм. Звертайтеся до стоматолога тільки за крайньої потреби. Добрий ефект дасть дієта.

13-14 Посилиться роздратованість. Можливе безсоння та безпричинні страхи. Частіше турбуватимуть напади епілепсії та судоми іншої природи. Будьте обережні на воді.

15-16 Дотримуйтеся звичного раціону. Відмовтеся від фарбування волосся. Не розпочинайте курс лікування. Підвищується небезпека алергійних висипань.

17-18 Місяць уповні. Непокоїтиме головний біль. Можливі запаморочення, як наслідок кисневого голодування мозку. Стережіться травм голови. Розпочніть курс лікування ниркових хвороб.

19-21 Дотримуйтеся здорового способу життя. Розпочніть обливання холодною водою. По можливості, відмовтеся від ін'єкцій і таблеток. Не робіть операції на щитовидці.

22-23 Може з'явитися сухий кашель. Не напружуйте голосових зв'язок. Говоріть тихо. Відмовтеся від напоїв із холодильника. Уникайте пасивного паління. Добре провітрюйте кімнату перед сном.

24-26 Загостряться хвороби печінки й жовчного . Гірше розщеплюються жири. Повільніше очищується кров. Відмовтеся від гострих приправ і соусів. Залишайтеся тверезими.

27-28 Підвищується втомлюваність організму. Розсіюється увага. Забезпечте собі повноцінний сон. Додаткового догляду потребуватиме волосся. Відкладіть стрижки в ці дні.

29-31 Не переїдайте, бо швидко розповнієте. Більше рухайтеся. Знижується плодючість організму. Планувати поповнення родини не час.

Зараз ви читаєте новину «Бережіть голову від травм 17 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі