субота, 24 вересня 2016 10:10

Жіночі риси, які зачаровують чоловіків

Жіночі риси, які зачаровують чоловіків

Жінки все роблять для того, щоб сподобатися чоловікам, але є риси характеру, які в собі складно розвинути, пише lady.online.ua.

1. Почуття гумору
Дотепність чоловіки цінують більше, ніж вміння дівчини фарбувати брови або підводити очі. Якщо ти вмієш підтримати бесіду, розумієш жарти і вдало жартуєш у відповідь, це піднесе тебе в очах будь-якого чоловіка.

2. Ексцентричність
Ти якісно виділяєшся з натовпу, маєш власну думку, любиш посміятися над собою і здатна на витівки — вітаємо, успіх серед хлопців тобі забезпечений. Головне — у всьому знати міру і не плутати вище описане з епатажем, який не завжди доречний.

3. Жіночність
На перший погляд може здатися, що ексцентричність і жіночність — протилежні поняття, але це не так. Якщо ти біжиш босоніж під дощем, але при цьому не бурчишь про те, що у тебе потекла туш, а смієшся над ситуацією і випромінюєш позитивні емоції — в цей момент ти будеш виглядати більш сексуально і жіночно на тлі дівчат, які намагаються заховати зачіски під парасолями.

4. Впевненість у собі
Жінка притягує, коли вона впевнена у своїй привабливості. Не дарма кажуть: "Полюби себе, і тебе полюбить весь світ". Підкреслюй свої кращі сторони, вчися ховати недоліки, одягай підбори і вперед — за компліментами і шанувальниками.

5. Хоробрість
Це не завжди легко, але ця риса так само робить тебе дуже привабливою для чоловіків. Професор Університету Південної Каліфорнії опитав 10 000 чоловіків і жінок на предмет сексуальної привабливості, і результати показали, що 75% респондентів вважають, що сміливість має більше значення, ніж впевненість, тому що вона показує наші недоліки з хорошої сторони і викликає відчуття близького зв'язку.

6. Відвертість
Жінка-загадка — це добре, але, як показує практика, чоловіків більше приваблюють жінки, які не червоніють при слові секс і можуть підтримати щиру, відверту розмову. Але не плутай це поняття з вульгарністю — у всьому потрібно знати міру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що хлопці завжди помічають в дівчатах

Нагадаємо про 10 кроків до ідеального знайомства.

Зараз ви читаєте новину «Жіночі риси, які зачаровують чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі