пʼятниця, 23 вересня 2016 23:54

Що хлопці завжди помічають в дівчатах

Що хлопці завжди помічають в дівчатах

Хлопець може не звернути увагу на те, що твій манікюр вже не першої свіжості, але від його погляду ніколи не сховається той факт, що під твоєю футболкою немає бюстгальтера. Збираючись на зустріч з хлопцем, дівчина продумує свій образ до дрібниць, однак ці зусилля найчастіше марні, так як хлопці рідко звертають увагу на те, чи поєднуються за кольором твої туфлі і шарфик. Однак є дрібниці, які рідко ховаються від їхнього погляду, пише lady.online.ua.

1. Зачіска
Багато дівчата нарікають на те, що хлопці не звертають увагу на їх нову стрижку. Так, розраховувати на те, що він помітить, що ти обрізала кінчики або змінила на півтону колір волосся, дійсно не доводиться, але разючі зміни у твоїй зовнішності ніколи не залишаться непоміченими.

2. Відсутність бюстгальтера
У футболці ти чи у сверті балахоном — це не має значення. Хлопцеві не обов'язково говорити, що на тобі немає бюстгальтера, він це зрозуміє і так. Їм це підказує сьоме почуття, і чомусь завжди безпомилково.

3. Нову білизну
Він обов'язково зверне увагу на те, що на тобі щось сексуальне. Не дивуйся, якщо через 5 років стосунків він тобі скаже: "Я пам'ятаю, що на третьому побаченні на тобі були сині мереживні трусики. Вони трохи виглядали з-під штанів, коли ти сідала". У хлопців фотографічна пам'ять на такі речі.

4. Новий аромат
Люди дуже чутливі до запахів, це відбувається на підсвідомому рівні. Якщо він встиг звикнути до запаху твоєї шкіри, то помітить навіть те, що ти змінила крем для тіла, не кажучи вже про новий парфум.

5. Дотик руки
Після зустрічі він може не згадати про те, якого кольору на тобі була блузка, але точно не забуде твоїх ненав'язливих дотиків. Не бійся торкнутися його руки, або покласти руки на груди — моменти подібних фізичних контактів завжди залишаються в пам'яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Основна причина зради в шлюбі — нудьга

Нагадаємо про ТОП-5 спільних хобі, які зміцнять ваше кохання

Зараз ви читаєте новину «Що хлопці завжди помічають в дівчатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі