вівторок, 19 липня 2016 11:06

Наречена- дизайнер вишила на сукні історію своїх стосунків
6

Індійський дизайнер Креша Баджадж опублікувала фотографії свого весільного вбрання-лехенгі - його спідниця прикрашена детальною золотою вишивкою, що оповідає історію кохання дівчини і її обранця, пише "Наша мама".

Коментуючи процес створення цього шедевра, Креша зізналася, що не хотіла йти під вінець в традиційному одязі.

"Все своє життя я мріяла, що спланую своє весілля і створю ескізи своєї весільної сукні на європейський манер - я не великий любитель мехенді, сарі і всього такого . А ось мій наречений, навпаки, людина консервативна - навіть дивно, що я не стала заперечувати, коли він сказав, що хоче весілля за традиційними канонами. Звичайно, спочатку я сподівалася купити ідеальне лехенгі, але після кількох безуспішних рейдів по весільних бутиках вирішила пошити його сама", - розповіла дизайнерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільний фотограф перетворює молодят на ліліпутів

Дівчина викроїла спідницю за традиційною схемою, з безлічі клинів-кали. На кожному - сцена з історії їх знайомства, важливий момент стосунків, пропозиція руки і серця та інші пам'ятні для пари моменти. На створення шедевра пішло кілька місяців кропіткої роботи.

Зараз ви читаєте новину «Наречена- дизайнер вишила на сукні історію своїх стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі