середа, 04 січня 2012 15:25

Дракони у 2012 році вдало вийдуть заміж

Дракони у 2012 році вдало вийдуть заміж

Рік Дракона принесе успіх тому, хто багато працюватиме і мало спатиме. Це найкращий час для шлюбу, народження дітей, запуск бізнес-проектів і кар'єрного росту. Столичний астролог Віктор Миколайчук радить у наступному році активно працювати на результат.

"Розбагатіють наполегливі. Нещаститиме боягузам, ледачим, розсіяним і нерішучим, - каже Віктор Григорович. - Дракон вимагає зібраності, сили і витримки. Діяти доведеться швидко, забаришся - і твій шанс використає хтось інший".

Рік Дракона настане 23 січня 2012 і триватиме до 9 лютого 2013 року.

"Люди частіше, ніж завжди, сваритимуться, хворітимуть на виразки і харчові отруєння. Буде багато стресів, тому почастішають випадки інфарктів та інсультів".

Складає гороскопи для людей, які народились у рік Дракона за Китайським календарем. Такі народилися у 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 роках.
"Ваша стихія вода. Люди цього знаку не бачитимуть перед собою перешкод, - каже Віктор Григорович. - Пам'ятайте прислів'я: вода камінь точить, але під лежачий камінь не тече. Все залежить від вашого бажання і наполегливості його реалізувати. Для вас рік стане найщасливішим. Гроші зароблятимуться легко, але й витрачатимуться з розмахом.

Зустрінете нових друзів. Зможете вдало вийти заміж. Треба оберегти здоров'я. Можуть турбувати серцево-судинні захворювання".

Зараз ви читаєте новину «Дракони у 2012 році вдало вийдуть заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі