вівторок, 05 березня 2013 10:54

Чоловіки-зрадники довго чепуряться перед дзеркалом

Чоловіки-зрадники довго чепуряться перед дзеркалом
Фото: panyanka.org.ua

"Чоловік зраджує вам, якщо почав не випускати з рук свій телефон, стирає повідомлення і вхідні дзвінки, змінив пароль на пошті, довше затримується на роботі", - каже киянин Олександр Данилович, який займається подружнім шпигуством - за гроші слідкує за чужими чоловіками і жінками, аби довести чи спростувати факт зради з їхнього боку. За словами шпигуна, чоловічу зраду виявити набагато простіше.

"Чоловіча зрада, як правило, починає проявлятися ще тоді, коли у чоловіка тільки зав'язався з кимсь роман, - говорить Олександр Данилович. - Важче довести зраду, яка відбулася вперше і востаннє, тобто один раз. Це наприклад, коли чоловік переспав з колегою у відрядженні, чи спокусив секретарку на новорічному корпоративі. Рано чи пізно ви про це довідаєтесь. Але не вважаю, що жінці краще знати про таку одиничну зраду. Як правило, вона дає тріщину у стосунках подружжя, про неї дружина згадує щоразу, як діло доходить до сварки."

Тим, хто сумнівається у чесності свого партнера, радить контролювати його мобільий телефон і комп'ютер.

"Звертайте увагу на останні дзвінки та нові імена у телефонній книжці. Насторожити мають не тільки імена "Маська", "Зайка", але й "Олена 15", "Вітя завод", "Кіріл гараж". Чоловіки часто записують коханок під чоловічими іменами, аби дружина не здогадалась. Один раз допомагав викрити зраду дружини одному столичному бізнесмену. Запитую, чи рився він у її телефоні. А він каже, що жінка телефон з рук не випускає. Забирає його з собою у ванну, коли йде приймати вечірній чи ранковий душ. За півдня я виявив, що вона зраджує чоловікові зі своїм колишнім одногрупником. Вони вже рік працюють в одній конторі, зустрічались 8 місяців. Після того, як чоловік її покинув, коханець знайшов собі іншу дівчину. Залишилась "гуляща" дружина біля розбитого корита".

На комп'ютері чи ноутбуці, нетбуці чи планшеті радить звертати увагу на останні відкриті сторінки в інтернеті, переглядати статуси чоловіка чи дружини у соціальних мережах, списки її друзів.

"І чоловіки, і жінки, які зраджують своїм половинкам, починають багато уваги приділяти своїй зовнішності, освіжають гардероб, змінюють зачіску, макіяж, купують нові парфуми. Чоловіки запускають бороду або починають голитися щодня, перед виходом з дому довго чепуряться біля дзеркала і щедро обливаються одеколоном".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки-зрадники довго чепуряться перед дзеркалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі