пʼятниця, 29 липня 2011 05:00

У кашу додають сирі яйця

Наталія Шпичак, 46 років, із Тального Черкаської області часто відпочиває на природі. Любить готувати пшоняну кашу.

— Гостювала в подруги в Дніпропетровську, — розказує Наталія Вікторівна. — А там гаряча страва — це каша. Варять її переважно на курячому бульйоні. Треба взяти або дві банки тушонки, або натушковане вдома м'ясо. У мене 6-літрова дорожна каструля. На таку посудину беру 1 кілограм пшона, пачку вершків, бо сметана дає кислуватий смак, і 10 яєць.

Пшоно вариться 20 хв. Крім м'яса чи тушонки, додають вершки та сирі курячі яйця. Розбиваючи їх, кашу помішують.

Зараз ви читаєте новину «У кашу додають сирі яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі