понеділок, 05 листопада 2012 05:00

Корицю розігрівають на маслі

— Уберегтися від застуди допомагає яблучний сік із прянощами та маслом. Щоб краще зігрітися, додаю ром, — розповідає киянка Марина Пославська, 28 років.

На чотири порції у літровій каструлі на малому вогні розтоплює столову ложку масла. На ньому розігріває спеції — по дрібці меленої кориці та мускатного горіха, два суцвіття гвоздики. Так краще розкриють аромат. Всипає 50 г коричневого цукру. Гріє 2 хв. Знімає з вогню.

— В окремій каструлі доводжу до кипіння 4 склянки соку. Як закипить,  вливаю масло із прянощами. Розмішую і розливаю по склянках, доки гаряче. У кожну доливаю по 2 столові ложки рому.

Зараз ви читаєте новину «Корицю розігрівають на маслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі