понеділок, 06 березня 2017 15:32

Темно-синій колір та денім стали новими трендами на Тижні моди
8

Показ бренду Christian Dior колекція осінь-зима 2017/2018
Фото: vogue.ua

"З усіх кольорів тільки темно-синій може змагатися з чорним, зберігаючи переваги", - писав Крістіан Діор в "Маленькому словнику моди". Саме цю фразу дизайнер бренду Christian Dior, Марія Грація Кьюрі, обрала девізом для своєї першої осінньо-зимової колекції на посаді креативного директора.

Показ відкрився варіантами з деніму. До широких мішкуватих джинсів, класичних комбінезонів та робочих курток автор підібрала аксесуари на французький манер - шкіряні берети та витончені чокери з бантиками. Образи доповнила туфлями-човниками та тонкими панчохами з дрібної сітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на тижні моди: відомий бренд звільнив менеджерів-садистів

Для вечірніх виходів модницям запропонувала сукні з корсетним верхом на широких брителях та зі пишною спідницею. Вбрання прикрашені принтом з квітів та тонким паском на талії. У моді залишилися варіації з бархату та сітки. Брючні костюми на запах доповнили вишивкою та капюшонами. Прямі силуети суконь обіграли мереживними оборками на рукавах.

Креативний директор Dior Марія Грація Кьюрі представила свою першу кутюрну колекцію. Продовжила формувати свій новий стиль. Натхненням дизайнера стали лабіринти. В колекції активно використана астрологічна символіка та зображення карт Таро.

Зараз ви читаєте новину «Темно-синій колір та денім стали новими трендами на Тижні моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі