неділя, 11 серпня 2024 02:50

П'ять стильних образів для прогулянки влітку, які підійдуть кожній: фото
31

Фото: Pinterest

Більшість жінок ретельно обирають образи навіть для прогулянки чи походу в супермаркет. Починаючи від одягу й закінчуючи аксесуарами.

Gazeta.ua зібрала п'ять готових аутфітів на кожен день, які точно вам сподобаються.

Лляний костюм + топ + кеди

Костюм має складатися з шортів та сорочки, щоб вам не було спекотно. Якщо не хочете виділятися серед натовпу - обирайте світлий монохромний образ. Якщо ж навпаки, любите акценти - одягніть білий топ, яскравий костюм, білі кеди чи кросівки. Не забувайте про аксесуари. У цьому варіанті їх не повинно бути багато.

Автор: Pinterest
 

Спідниця-балон + жилетка + балетки

Довжину спідниці обирайте враховуючи особисті вподобання і тип фігури. Жилетка може бути в одному кольорі, або з відрізнятися для контрасту. Мінімалістичне взуття збалансує об'ємний низ. Крім балеток можна взути босоніжки.

Автор: Pinterest
 

Джинсові шорти + сорочка + босоніжки на підборах

Завершіть аутфіт сонцезахисними окулярами, плетеною сумкою і великою кількістю прикрас. Крім цього можете одягнути бейсболку. Якщо не носите підбори - замініть їх на кросівки, шльопанці або босоніжки на низькій підошві.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять базових речей, які мають бути в гардеробі жінок 40+

Лляна сукня максі + капелюх + шльопанці

Один з найпопулярніших трендів цього року - довга сукня з льону. Вона не лише має стильний вигляд, а й приховує зайві кілограми. Шльопанці зроблять образ більш повсякденним, а капелюх додасть невимушеності та легкості. Щодо аксесуарів - робіть ставку на подовжені ланцюжки та окуляри.

Автор: Pinterest
 

Мусліновий комбінезон + плетена сумка + босоніжки

Універсальний аутфіт на кожен день. Муслін практично не притягує сонце і дає шкірі дихати. Обирайте босоніжки на низькій підошві, щоб не обтяжувати загальну картинку. Прикрас може бути багато, але не масивних.

Автор: Pinterest
 
Шорти - найпопулярніший елемент літнього гардеробу кожної жінки. Це зручний і стильний одяг, який легко комбінується з іншими речами. Gazeta.ua пропонує переглянути, з чим краще носити шорти цього сезону.
Зараз ви читаєте новину «П'ять стильних образів для прогулянки влітку, які підійдуть кожній: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі