середа, 07 грудня 2016 13:27

Світовий бренд представив розкішну колекцію в імператорському стилі
13

Фото: vogue.com

У Гонконгу відбувся кутюрний показ Дому моди Dolce & Gabbana. Колекція Alta Artigianalità створена спеціально для азіатського ринку. Захід проходив у найстарішому готелі міста The Peninsula.

На подіумі продемонстрували шикарні вбрання прикрашені великою кількістю декору. Сукні міні та міді усипані камінням, паєтками та аплікаціями. На довгих пальто створені візерунки з квітів викладені з різнокольорового каміння. Велику увагу дизайнери приділили аксесуарам. Головні убори у вигляді корон з птахами, сережки та намиста набули форми масивних хрестів, рукавиці прикрасили об'ємним хутром.

Акцент у колекції зробили на золотистий колір, оксамит та розкіш.

Моделі натхненні східними мотивами, втіленими у використанні східних корон та діадем. Накладних плечей та круглих окулярів в товстій чорній оправі, які асоціюються зі стилем останнього імператора Китаю - Айсиньгеро Пуї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий дизайнерський тренд - рукава з хутра, силует з твіду

"Ми повинні не забувати минуле, а дбайливо зберігати його в шафі. Ми повинні подивитися на людей зараз та зрозуміти, чому вони роблять те, що роблять. Це дуже цікаво та захоплююче – показувати класику Dolce & Gabbana в стилі певної культури. Можливо, це надихне нас присвятити наступну колекцію Dolce & Gabbana Токіо або Лондону, чи якомусь іншому місту", - говорить дизайнер Доменіко Дольче.

Зазначимо, це перше фешн-шоу бренду за межами Італії. У рамках показу були продемонстровані 58 жіночих образів та 47 чоловічих. Участь брали виключно місцеві моделі.

Зараз ви читаєте новину «Світовий бренд представив розкішну колекцію в імператорському стилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua