середа, 12 жовтня 2016 15:29

Чотири способи зробити з шарфа модний аксесуар

Один з головних аксесуарів осені - м'який та затишний шарф. Він може бути абсолютно будь-якого забарвлення та довжини. Головне - він має ефектно доповнювати ваш образ.

Поверх пальто

Величезний шарф стане відмінним захистом від холодних вітрів. Колір варто підбирати, враховуючи особливості свого кольоротипу або відтінку пальто. Бажано, щоб шарф гармоніював з основними предметами одягу. Для холодних часів найкраще підійдуть шарфи з шерстю або кашеміром.

Автор: marieclaire.ua
 

Під пальто

Спробуйте накинути аксесуар ззаду та зав'язати спереду. Кінці відведіть назад, зав'яжіть та заховайте під блейзер. Такий спосіб допомагає створити строгий елегантний образ. Перевагу в цьому сезоні варто віддати темним та благородним кольорам.

Автор: marieclaire.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гра контрастів: толстовки з класичними брюками та спідницями

В тон одягу

Однотонні образи знову в тренді. Нехай ваш аксесуар зіллється з кольором верхнього одягу. За рахунок цього створиться ефект багатошаровості.

Автор: marieclaire.ua
 

Закутатися в величезний шарф

Саме шарф-плед став однією з найактуальніших речей сезону. Закутатися у такий аксесуар дуже приємно, а головне - неймовірно тепло. Обмежень для образу немає. Шарф доповнить легку шкірянку та вовняне пальто.

Зараз ви читаєте новину «Чотири способи зробити з шарфа модний аксесуар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі