вівторок, 20 вересня 2016 12:50

Чорні вбрання з золотом та капелюхи-сонце - фантазійна колекція британського дизайнера
14

Фото: fw-daily.com

Шанувальник фантазії, британський дизайнер Гарет П'ю, представив колекцію весна-літо 2017. На подіум Лондону вийшли моделі натхненні Римською імперією. Автор провів паралель між Стародавнім Римом та XXI століттям.

Акцент у колекції зробили на максимально простий крій та вільні силуети. Головний принт — смужка, як символ променів сонця. Це стало для Гарета джерелом світла, тепла та смерті.

Показ умовно розділився на дві частини. Спочатку моделі немов гладіатори під звуки барабанів постали в громіздких чорних нарядах з золотими аплікаціями. Згодом войовнича тема змінюється ненав'язливими формами кремових та яскравих відтінків. Чорні та світлі смуги, що йдуть з одного центру, втілюють сонячні промені, що нагадують предмети для гіпнозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінтажні корсети та сексуальні худі: головні тенденції сезону

Велику увагу автор приділив образам моделей. Неохайні зачіски з коротким волоссям прикрили величезними капелюхами у формі сонця. Замість жіночних браслетів на руки одягнули шкіряні громіздкі вироби.

Нагадаємо, на Тижні моди в Нью-Йорку представили неймовірні дзеркальні чоботи.

Зараз ви читаєте новину «Чорні вбрання з золотом та капелюхи-сонце - фантазійна колекція британського дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі