пʼятниця, 04 лютого 2022 14:19

Білі чоботи і берет: п'ять передвесняних трендів, які зроблять образ стильним
5

Передвесняне сонце починає зігрівати, тому можна потроху діставати легкі речі з шафи, тим паче фахівці моди вже оголосили нові тренди 2022 року.

Початок весни — ідеальний час для верхнього одягу зі штучного хутра. Цього року в тренді моделі з коротким ворсом та стриманих відтінках білої або бежевої гами. Їх варто доповнювати капором та сумкою-мішечком, пише Elle.

Один із найголовніших хітів цього сезону - вовняні костюми, які складаються із мініспідниці та вкороченого жакета. Інфлюенсери вже одягають його незалежно від погодних умов. Доповнити образ варто черевиками на шнурівці та тракторній підошві у брутальному стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий манікюр: трендові відтінки, які підійдуть на будь-який випадок

Берет знову в моді. Його варто носити як мінімум, двома різними способами: у класичному варіанті (з пальтом, рукавичками та чобітьми на підборах), або ж у еклектичному (разом із контрастними черевиками на грубій підошві, джинсами та шкіряною курткою-оверсайз)

Берет варто носити  у класичному варіанті або еклектичному
Фото: Pinterest
Найсильніший аргумент на користь білих чобіт — це дуже красиво
Кінець зими і початок весни — ідеальний час для того, щоб носити штучне хутро
Маленька кольорова деталь прикрасить будь-який зимовий або міжсезонний образ у чорно-сірих тонах.
Костюм, що складається з мініспідниці і вкороченого жакета, — один із головних хітів сезону

Білі чоботи залишаються у тренді 2022 року. Вони моментально роблять базовий образ виразним і ненудним.

Найкращим доповненням весняного образу стане яскрава сумка. Вона не лише нагадуватиме вам і перехожим, що тепла пора року близько, а й розбавить буденний лук у сіро-чорних тонах.

Біла сорочка вважається одним з тих елементів гардеробу, який ніколи не вийде з моди. Ця річ є незамінною для офісних буднів, пляжних образів або недільних прогулянок з друзями. Цьогоріч можна обирати моделі з асиметричним кроєм, незвичним силуетом і комірами.

Зараз ви читаєте новину «Білі чоботи і берет: п'ять передвесняних трендів, які зроблять образ стильним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі