середа, 08 червня 2016 11:00

Балетки зі шнурівкою: як носити модний тренд
5

Цікавим трендом літа-2016 стали балетки з високою шнурівкою. Незважаючи на свою романтичність, модель взуття треба навчитися правильно поєднувати.

З комбінезоном та з шортами. Легкий джинс гарно поєднується з балетками. Цей образ виглядає жіночно та гармонійно. Шорти відкриють ноги. Шнурівка — підкреслить їх та зробить більш стрункішими.

Автор: sunmag.me
 

З довгим платтям або спідницею максі. Обирайте легку тканину. Вона повинна майоріти при ходьбі, щоб була видна шнурівка. Верх для цього образу можна зробити відкритим. Плаття має бути на тонких брителях або з модними вирізами на плечах. У комплекті з спідницею поєднуйте короткий топ.

Автор: sunmag.me
 

З брюками три чверті. При довжині три чверті, шнурівка візуально подовжує ногу. Верх шнурівки має частково ховатися під брюками. Звертайте увагу на тонку шнурівку.

Автор: sunmag.me
 

З спідницею-кльош. Така модель спідниці додає образу легкості. Балетки стануть головним акцентом на ногах. Шнурівка зробить їх витонченими.

Автор: sunmag.me
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери Dolce&Gabbana представили туфлі з кристалами за 20 тис грн

Зараз ви читаєте новину «Балетки зі шнурівкою: як носити модний тренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі