четвер, 21 вересня 2023 03:08

Андре Тан назвав головні секрети стилю Old Money
14

Фото: Pinterest

Old Money – це модний напрямок, головною фішкою якого є стриманість. Для нього притаманними є лише пастельні або глибокі відтінки.

Слід надавати перевагу класиці й не використовувати великі логотипи на одязі. Про це пише дизайнер Андре Тан у Instagram.

Ключову роль в стилі Old Money відіграє якісна тканина. Твід, кашемір, шерсть – чудовий вибір. Дозволені принти – лаконічна смужка або горох.

Пропонуємо переглянути поради, які допоможуть створити образ у стилі Old Money.

Визначте колірну гамму

В образах Old Money не змішують занадто багато відтінків. Краще обирати світлу палітру. Це додасть вашому вигляду розкішності.

Автор: Pinterest
 

Уважно підбирайте фасони

Оверсайз і деталізація не підходять для стилю Old Money. Єдиний яскравий акцент, який можна собі дозволити – довжина міні. Але в такому випадку, вибір міні наряду має бути урівноважений зі стриманим жакетом.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повторити образ француженки: дизайнер назвав основні секрети стилю

Ключовими гравцями стилю Old Money є класичні сорочки, брюки зі стрілками, футлярні сукні, джемпери та жилети з трикотажу.

Обирайте щільні тканини

Якщо ви обираєте тонкі сорочки або блузки, дбайте про те, щоб на них не було защіпок.

Автор: Pinterest
 

Аксесуари в тон образу

Прикраси з перлин, обручі та атласні резинки для волосся допоможуть створити стильний акцент.

Автор: Pinterest
 

Кожна жінка хоче мати розкішний вигляд у будь-якій ситуації. Якісні, дорогі речі не лише нададуть образу вишуканості, а й прослужать довше. Пропонуємо переглянути три елементи гардеробу, на які завжди звертають увагу.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан назвав головні секрети стилю Old Money». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі