вівторок, 30 березня 2021 23:46

Який чоловічий одяг підійде дівчатам

Який чоловічий одяг підійде дівчатам
Брутальний чоловічий одяг підкреслює витонченість фігури. Фото: pixabay

Деякі чоловічі речі можна одягти на зустріч, в офіс або ресторан.

Вони будуть виглядати при цьому більш сексуально та жіночніше, ніж звичний одяг, пише OBOZREVATEL.

Брутальний чоловічий одяг підкреслює витонченість фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сорочка має бути в гардеробі кожної модниці - як її обрати

Однією з таких речей є сорочки. У 2020-2021 роках в моді сорочки саме білого кольору. Чоловіча модель може бути не тільки заміною халату під час сніданку, але й самостійною частиною гардеробу. Сорочки оверсайз мають дуже сексуальний і стильний вигляд у багатьох комбінаціях. Можна вдягати її як сукню, заправляти в штани або зав'язувати як топ.

Багато стильних образів можна придумати і з чоловічим піджаком. Наприклад, одягти як пальто, зав'язати поясом і перетворити в мінісукню або накинути на плечі з джинсами й топом. Замість кросівок можна одягнути підбори і йти на ділову зустріч або в ресторан.

Футболки є в гардеробі кожного чоловіка. Їх залежно від довжини можна підперезати й перетворити на сукню, заправити в джинси або в спідницю.

Джинсовка – must have як чоловічого, так і жіночого гардероба. Зараз у тренді довгі та об'ємні моделі. Оверсайз куртки можна комбінувати з сукнями та джинсами.

Трендові сукні 2021 року вражають різноманітністю. Романтичні та сексуальні, довжина максі та міні, кокетливі - дизайнери продумали образи для кожної. Сукня з відкритою спиною буде актуальною в цьому модному сезоні. Також у тренді буде прозора сукня довжини максі.

Зараз ви читаєте новину «Який чоловічий одяг підійде дівчатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі