вівторок, 30 березня 2021 13:10

З відкритою спиною та вирізами: трендові сукні 2021-го
7

Трендові сукні 2021 року вражають різноманітністю. Романтичні та сексуальні, довжина максі та міні, кокетливі - дизайнери продумали образи для кожної.

Сукня з відкритою спиною буде актуальною в цьому модному сезоні. Також у тренді буде прозора сукня довжини максі. Можна відтворити пляжний образ 1970-х та одягнути цю модель поверх бікіні. Або комбінувати з піджаком, пише Cosmopolitan.

Дизайнери прикрасили сукні вирізами на талії, руках і стегнах. Мінісукні повертаються в тренди: у 2000-х короткі спідниці носила майже кожна модниця.

Сукня з відкритою спиною буде актуальною в цьому модному сезоні
Фото: instagram.com/camillecharriere
Також у тренді буде прозора сукня довжини максі
Дизайнери прикрасили сукні вирізами на талії, руках і стегнах
Мінісукні повертаються в тренди
Сукня-сорочка залишається актуальною

Сукня-сорочка залишається актуальною. Цьогоріч на подіумах з'явилися варіанти розміру oversize, моделі з воланами, джинсові та в стилі ретро 1940-х. Тим, хто любить експериментувати, стилісти пропонують звернути увагу на моделі в стилі сафарі та мілітарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сорочка має бути в гардеробі кожної модниці - як її обрати

Мінімалістичні сукні можна одягати як в офіс, так і на прогулянку. Варто додати яскраві аксесуари. Однією з найсексуальніших суконь цьогоріч вважається сукня з тонкими бретельками.

Минулий рік показав, що передусім варто цінувати природу, людей навколо і себе. Тому і в моді цього сезону будуть не розкішні образи, а зручні і більш екологічні. Дизайнери наголошують, що важливим є індивідуалізм та повна свобода самовираження. Проте модні критики назвали й антитренди 2021 року, яких необхідно позбутися.

Зараз ви читаєте новину «З відкритою спиною та вирізами: трендові сукні 2021-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі